Benimki de geldi işte çok şükür ölü piksel çıkmadı görüntü muhteşem ktc den buna geçince cidden fark oluyor tek sıkıcı yani kenar çerçevelerinin biraz dikkat dağıtması onun dışında gayet iyi
Hepsiburada üzerinden vatan bilgisayar dan aldım bende yarın gelecek bakalım çoğu kişi ölü piksel çıktı demiş yorumlarda bana da denk gelir mi bilemem görecez
VG27AQ5A yerine VG27AQL5A aldım ben özellik olarak VG27AQL5A daha iyi Hepsiburada üzerinden Vatan Bilgisayar satıyor daha kendim deneyimlemedim ama kağıt üzerinde VG27AQL5A daha iyi bi bakmanızı tavsiye ederim
Güzel görüntü istiyorsan paraya kıyacaksın mecburen çoğu kişi sana denk gelmiş aslında iyi ürün diyor ama zaten fiyat performans ürünü olarak satıldıklarından 10 cihazdan 5 inde bir sorun illa çıkıyor alanlarda fiyat zaten uygun deyip bir iki kusur olsa da umursamıyorlar bende ktc h27t22c...
Asus a sardım ben arkadaşın MSI bilgisi sonrası MSI den vazgeçtim gigabyte ise içime sinmedi Philips i hiç anmıyorum bi tık marka takıntım var Philips e hiç güvenim yok o yüzden
MSI PRO B860M-B Intel B860 Soket 1851 DDR5 Anakart
Intel core ultra 5 250k plus
Gigabyte eagle 5060 ti 16gb
Corsair vegance 16+16 32 GB DDR5 Cl 36 6000mhz
Sistem parçalarım bunlar internetten araştırdım ama anakartım için bios ayarları bulamadım sistemi aşırı zorlamayacak ve sistemi düşük...