ahmt7 isimli üyenin son içerikleri

1. ahmt7

Ani artıp azalan ping sorunu

Evet bir problem yok, zaten olsaydı diğer bilgisayarda da ping sorunu olurdu.
  2. ahmt7

Modem çok eski değil ve ısındığını sanmıyorum çünkü aynı internete bağlı başka bir bilgisayardan pingsiz bir şekilde oyun oynanabiliyor
  3. ahmt7

Son zamanlarda oyunlarda pingimin çok oynak, oyun oynanmıyor. İnternetten ping testi yaptığımda çok kısa bir sürede pingimin fena derecede artıp geri azaldığını gördüm. Defender virüs taraması, Wi-Fi driver güncellemesi vs. aklımdaki her şeyi denedim fakat problem hala devam ediyor. Yardımcı...
  4. ahmt7

Steam başarısız satın alma ve kaybolan para

Merhaba. Dün Sons of The Forest piyasaya sürüldü. Hâliyle ben de direkt satın aldım. Fakat satın aldıktan sonra kütüphaneme baktığımda oyunu göremedim, başarısız satın alım olmuş. Ziraat Bankası'ndan ve Steam Destek'den aldığım dönütleri ekran görüntüsü olarak ekliyorum. Daha önce yaşayan var...
  5. ahmt7

Öneri 4000TL PİVOT ve gsync özellikli 144-165hz monitör önerisi

Anladım teşekkürler
  6. ahmt7

TN panelde görüş açısı sıkıntısı olduğunu okumuştum, ama IPS panelde de ışık sızması olabildiğini de okudum. O yüzden arada kalmıştım. Öneri için teşekkür ederim
  7. ahmt7

Merhaba arkadaşlar 4000TL bandında pivot, yükseklik ayarlı ve gsync özelliğine sahip 144-165hz monitöre ihtiyacım var. Ben birkaç tane buldum. 1) ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan...
Geri