ahmtbrk2931 isimli üyenin son içerikleri

1. A

amerikasepetim güvenilir mi

https://amerikasepetim.com/urun/cellucor-c4-original-pre-workout-powder-fruit-punch-60-servis almayı düşünüuorum güvenilir mi
  2. A

Herhangi bir ingilizce hazırlık bölümüne gitsem olur mu?

hayır yazma hiç bir yer yoksa obp yarıya incek seneye
  3. A

Peygamberimizin sünnetlerini paylaşalım

kuranda zaten apaçıktır diyor kuran evet güzel bir kitap ama vakti geçti ve yetersiz sizler istediğiniz gibi ayetleri eğip büküp doğru kılmaya çalışıyorsunuz yazık
  4. A

Viski İçmeye Değer Mi?

viski en sertlerinden haberin olsun 1659694812 tadı senin için önemliyse cin + lime shiwepss dene illa viskiyse jd ballı + limon soda olabilir jd chivas + kola olabilir
  5. A

Virüstotal WinRAR’ı virüslü gösteriyor

aga sıkıntılı mısın merkatan soruyorum ?
  6. A

Hayatınız Kısa Film Olsa Eğer?

shining up
  7. A

kız meselesi var ne yapayım

istemiyor seni kanka unut gitsibn
  8. A

Neden çevremdeki herkesin tipi hatırı sayılır kadar var ama benim yok?

aga herkeste tip olcak diye bir şey yok ama sağlığın yerinde ve şişkoysan senin suçun yarın gyme başla hatta çizdiğim programa uycağıma söz verirsen yardımcı da olurum seçim senin
  9. A

Yeni şarkım nasıl olmuş? - back vocaller çıkmamıştı bir hatadan,aynı şarkıyla tekrar konu açtım...

karnım agrıdı ne kabalık ne agresiflik 1659608206 özgüvenli adam hırslanır bunlar olağan şeyler hakaret nerde allah askına dava açsan kaybedersin 1659608250 dostum bu ezikler sadece pozitif destek bekliyor yazık
  10. A

Küçük Bir Sorum Var? Sizlere.

neden ihanet olsun ki
  11. A

SİZCE TÜRKİYE NASIL DAHA İYİ BİR HALE GELİR?

gelmez bizim halk cok ucube
  12. A

Yeni şarkım nasıl olmuş? - back vocaller çıkmamıştı bir hatadan,aynı şarkıyla tekrar konu açtım...

düdük sen yap ta görelim demişsin zaten sorun o herkes her konuda iyi olmak zorunda değil
  13. A

Aşk sizce gerçekten varmı?

hormonlar var olduguna göre
Geri