ahmtkayra37 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sosyal medyadan para istemek

Merhabalar uzun süredir karşıma bazı videolar çıkıyor şunu şunu almak için para biriktiriyorum diye bağış istiyorlar bende merak ettim öyle bir hesap açtım fakat bir kaç kişi dava yiyebileceğimi soyledi hiçbir şekilde IBAN paylaşmadım yada herhangi bir para alisverisi olmadı sadece hesabı...
  2. A

İnternet telefonda yavaş pc de hızlı

türk telekom VMG8324-B10A
  3. A

İnternet telefonda yavaş pc de hızlı

internet hızım bilgisayarda normal fakat aynı odada olmama rağmen telefonda aşırı yavaş nedenini ve çözümünü bilen var mı?
  4. A

arka planda çalışan uygulamalar çok fazla

görev yöneticisini açıp baktığımda arkaplan işlemleri aşırı fazla gözüküyor ve bu sanırım oyunlarda almam gereken performansı alamamama sebebiyet veriyor baktığımda çoğu uygulama işe yarar gibi geliyor ve kapatmak istemiyorum ne yapabilirim?
  5. A

Çözüldü✓ dragon center açılmıyor

dragon centeri açmaya çalıştığımda böyle bir uyarı veriyor orada yazan şeyleri yaptım internetten de bulabildiğim her şeyi yaptım sildim tekrar yükledim falan ama bir türlü düzelmedi nasıl çözebilirim bu sorunu
  6. A

Çözüldü✓ çift gpu dan birisi daha az kullanılıyor

teşekkür ederim bilgi verdiğin için
  7. A

Çözüldü✓ çift gpu dan birisi daha az kullanılıyor

laptopta iki adet gpu var laptopu alalı yaklaşık 1 yıl oluyor ilk başlarda gayet iyi fps değerleri alırken ilerleyen dönemlerde daha az fps almaya ve takılma gibi sorunlar yaşamaya başladım oyun açıkken görev yöneticisine girdiğimde gpu 1 normal değerler verirken gpu 0 %10 dan yukarı çıkmıyordu...
Geri