ahmwtxxz isimli üyenin son içerikleri

1. A

Youtube YouTube videom sızce nasıl?

yok knkm bende zaten 1 adet atıp bırakmayacağım şuan senin puanlaman için bir tane yapacağım
  2. A

shorts videolarınıda zamanında denedim ama bir türlü sonuç alamadım şimdi senin tavsiyen üzerine 1 adet shorts hazırlayıp paylaşacağım.Hazır olunca Burayada atarım
  3. A

knkm işte bende o yüzden tamamen chat gptye yazdırmıyorum.ve bu konuyuda önerileriniz için açtım.varmı bir önerin?
  4. A

hocam haklısınız evet ama bende ingilizce konuşamıyorum.türkçe içerik üretmek istersem eğer rekabet çok, kitle çok küçük ve çok seçici.sence videolarımı nasıl daha kaliteli hale getirebilirim 1730119996 metni tamamen ben yazmadım knkm chat gptye şablonu hazırlattım bilgileri kendim yazdım sadece
  5. A

Daha önceden bir kanalım vardı yine aynı türde içerikler üretiyordum.Ama spamdan dolayı artık 0 izleniyor videolarım.Bende yeni bir kanal açıp bu kanaldan devam etmeyi düşündüm.Bu kanalıda bugün açtım. videoyuda 1 saat içinde her şeyiyle birlikte hazırladım. Videoya puan verir misiniz? Vede bana...
  6. A

Youtube Youtube Uzun video Kanalımın İzlenmeleri Bir Anda Kesildi

Başlıktada bahsettiğim gibi günde ortalama 1000-1500 izlenen youtube kanalım hiçbir sorun olmamasına rağmen. Dün akşam yeni bir video attım o video sadece 28 kişiye gösterildi ve 8 kişi izledi ardındanda diğer videolarımda durdu. o zamandan beridir tüm videolarım 2 izlendi sizce neden ve bir...
  7. A

Vatan Bilgisayar staj başvurusuna ne zaman dönüş yapar?

Öncelikle teşekkür ediyorum cevapladığın için.stajım seneye eylül ayında başlıyor.haber gelirse vatandan eğer yazarım buraya.
  8. A

Teşekkür ediyorum cevabın için
  9. A

Merhaba arkadaşlar, ben bir meslek lisesi bilişim bölümü öğrencisi olarak seneye okul açılınca staj yapmak amacıyla Vatan Bilgisayar'a staj başvurusu yaptım. 3 gün geçmesine rağmen daha başvurun iletildi olarak görünüyor. Sizce ne zaman geri dönüş yaparlar ve de yaparlarsa mülakat nasıl olur...
Geri