ahnohim isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bilgisayar güç gelmiyor

Akşam bilgisayarı kapattım sabah açmaya çalıştım açılmıyor şuan ders yapmam lazım bilgisayar açılmıyor lütfen yardım edin
  2. A

Para birikimi için altın mı doviz mi?

Altın lağıma düşse bile altındır
  3. A

Playstation 5 1000b alınır mı?

Konsol yurt dışından gelecek ilk çıkan ps5 modeli 60 birim indirime girmiş 1000b sorunlu model diyorlardı sorunları ne ? Konsol sıfır
  4. A

Playstation 5 1000b alınır mı?

Konsol yurt dışından gelecek ilk çıkan ps5 modeli 60 birim indirime girmiş 1000b sorunlu model diyorlardı sorunları ne ? Konsol sıfır
  5. A

Türktelekom Rezilliği ( Artık biri bu firmaya dur demeli)

Türktelekom rezilliğine 1 tane daha ekleyeyim türk telekoma başvurduk bize dsmart hattını yönlendirdiler kardeşimde bilmediği için biz evde yokken sözleşmeyi imzalamış türk telekom çekmeyin türknet türkcell gibi alternatifler varken türk telekom vodafone bunlara asla ama asla girilmemeli neyseki...
  6. A

İtopya ayın sistemi kaçırmayın! :)

2 hafta önce 4060ti sistem aldım bunu görünce kalp krizine giricektim şakaymış
  7. A

📈 🎮 Playstation Store Dev Zam ! 🎮 📈

https://ty.gl/73ttwepokf Beyler cihazı dijital olmayıp the last of us almayı düşünenler bence alsın bedava şuan :d
  8. A

📈 🎮 Playstation Store Dev Zam ! 🎮 📈

the last of us 1 e indirim girsin girsin diye bekledim şimdi o bana girdi ps alırsam direkt crack yapıcaz başka yolu yok
  9. A

Bu Sistem Alınır Mı?

@SadeceBirisi. Attığı sistem gayet ideal kasayı enermax kasa ssd 1tb özelleştirip kullanabilirsiniz enermax psu ve kasa konusunda iyi bir firma sadece ülkemizde çok yaygın değil
  10. A

Bu Sistem Alınır Mı?

Hocam kasa sıvı soğutma evet ama 1.5 seneye pompası gümler orjinal windows 10 zaten 20tl key halinde monitör rampage oda max 2 sene dayanır o fiyattada o sistem pahalı mekanik red switch klavye demişsin markası ne belli değil lütfen hocam 2 3 k fazladan verip rtx 4000 serisi bir kart alın 4070...
  11. A

Bu Sistem Alınır Mı?

bu bilgisayar trendyolun bilgisayarı https://ty.gl/1thbn5xr4f Aynı özellikte değil ama aynı firma yapmıştır büyük ihtimal
  12. A

Huawie p40 lite çöp kutusu nerede

P40 lite çöp kutusu. Yeri nerede bulamıyorum
  13. A

ASUS TUF F15 Neden Alınmamalı ?

2 sene asus tuf f15 fx506lhb kullandım bir daha asla asus laptop bedava olsa bile almam undervolt yapıcağım bios sürümü yüzünden yapamadım ve biosu downgrade sürüm yok diyede yapamadım ekran kartı kendini 1000mhz sınırladı ve servis bile çözemedi armory crate gerçekten sıkıntılı asus almayın...
  14. A

Acer nitro 16 / lenevo LOQ / HP victus 16

Hocam 3070ti istemememin sebebi peder inşaat sahalarında çalışssa bile bilgisayardan anlıyor :d 3070ti güçlü bir ekran kartı olduğunu biliyor söylersem 3 yıllık birikimime 1 kuruş yardım yapmaz
  15. A

Acer nitro 16 / lenevo LOQ / HP victus 16

Hocam rtx 3070 ti saf güçte bir ekran kartı ama biraz eski ve o site güvenilir gözükmüyor ama attığınız lenevo benim için süpriz oldu ekranı iyi gösteriyomu
Geri