Türktelekom rezilliğine 1 tane daha ekleyeyim türk telekoma başvurduk bize dsmart hattını yönlendirdiler kardeşimde bilmediği için biz evde yokken sözleşmeyi imzalamış türk telekom çekmeyin türknet türkcell gibi alternatifler varken türk telekom vodafone bunlara asla ama asla girilmemeli neyseki...
@SadeceBirisi. Attığı sistem gayet ideal kasayı enermax kasa ssd 1tb özelleştirip kullanabilirsiniz enermax psu ve kasa konusunda iyi bir firma sadece ülkemizde çok yaygın değil
Hocam kasa sıvı soğutma evet ama 1.5 seneye pompası gümler orjinal windows 10 zaten 20tl key halinde monitör rampage oda max 2 sene dayanır o fiyattada o sistem pahalı mekanik red switch klavye demişsin markası ne belli değil lütfen hocam 2 3 k fazladan verip rtx 4000 serisi bir kart alın 4070...
2 sene asus tuf f15 fx506lhb kullandım bir daha asla asus laptop bedava olsa bile almam undervolt yapıcağım bios sürümü yüzünden yapamadım ve biosu downgrade sürüm yok diyede yapamadım ekran kartı kendini 1000mhz sınırladı ve servis bile çözemedi armory crate gerçekten sıkıntılı asus almayın...
Hocam 3070ti istemememin sebebi peder inşaat sahalarında çalışssa bile bilgisayardan anlıyor :d 3070ti güçlü bir ekran kartı olduğunu biliyor söylersem 3 yıllık birikimime 1 kuruş yardım yapmaz
Hocam rtx 3070 ti saf güçte bir ekran kartı ama biraz eski ve o site güvenilir gözükmüyor ama attığınız lenevo benim için süpriz oldu ekranı iyi gösteriyomu