AHOME isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

Bende 750FB modeli var. Doğrudan orijinalliğini kontrol edemiyorum tabii ki fakat ürün kablo kalitesiyle vs. son derece kaliteli duruyor. Kontrol etmenin bir yöntemi var mıdır sanmıyorum ama ürün orijinal değilse bu sıralar alanların testlerinde ortaya çıkar diye düşünüyorum. O durumda da infial...
  2. A

Satıcıya yaz bence hocam sanırım yeni distribütörü bunlar oldular. İsteseler getirirler diye düşünüyorum.
  3. A

Delta markası kaliteli fakat listede yok. Tier list'i paylaşma sebebini anlamadım hocam.
  4. A

🔥İndirim Corsair Xeneon WOLED 2k 240Hz Monitör 23.999₺!

Fiyat hatası mı acaba diyerek girdim konuya. :D
  5. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Delta GPS-550LB 550W 80+ Bronze 2 ADET 1790tl🔥🔥🔥

Fiyat 1200'lere kadar düşmüştü hocam. Beklenirse bence yine bir indirim olabilir. Satıcı devamlı indirip kaldırıyor fiyatları. :D
  6. A

En Ucuz Kaliteli ATX/E-ATX Kasa Önerisi

Herkese merhabalar. Yeni toplayacağım bilgisayar için kasa önerisi arıyorum. Mevcutta çok eski bir masaüstü bilgisayarım var, ilk aşamada onun içindeki mATX anakart ve işlemciyi yeni kasaya taşıyacağım. Sonra zaman içinde fırsat buldukça AM4 veya AM5 bir sistem toplayacağım. Kriterlerim: -...
  7. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Buradaki fırsatları bulmak için kullandığınız bir yöntem var mı yoksa herkes denk geldiğini mi paylaşıyor?
  8. A

[Rehber] PSU(Güç Kaynağı) Hakkında Bilgiler V2.0

Faydalı bir rehber olmuş. Güncel standartlara göre konu güncellenirse daha faydalı olacaktır.
  9. A

Rehber Düşük bütçeli F/P sistem toplama rehberi

Güzel bir rehber olmuş fakat parçaların yaklaşık Sahibinden ikinci el fiyatlarını da ekleseydin daha iyi olurdu.
  10. A

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

Rehber için teşekkürler. Güzel bir kaynak olmuş.
  11. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Delta GPS-550LB 550W 80+ Bronze 2 ADET 1790tl🔥🔥🔥

Şimdi stok var ama kampanya bitmiş, fiyat yüksek.
Geri