350w alıcağın parçalara göre yeter yetmeyebilir Asus rx580 misal 8 pin saphire 8+6 pin
harcıyacağı wattlardan bakıp anlayabilirsin ama asus alırsan ucundan yetebilir en kötü durum 400 w garanti veriyorum yetecektir
Gamegarajı tavsiye etmiyorum belki haddime değildir fakat gereğinden fazla pahalı eğer azıcık uğraşıp ordan burdan internetten bakıp toplarsanız ondan çok daha ucuza aynı sistem toplayabilirsiniz
Bu biraz sana bağlı bir şey aslında nvidia fanı olup gtx 1660 yi veyahut amd fanı olup rx5600xt almak.
Aslında so simple benchmarklardan anlayabilirsin ama bana kalırsa rx5600xt şundan korkabilirsin ısınır gibisinden amd fanlarını geliştirmeye başladı en az bi nvidia kadar var yeni çıkan kartları...
Bnde rx 580 i seçili a320m prime seçilisi vardı bundan 1 ay önce aldım hiçbir problemi yoktu güzelde kasmatan en son metro exodus full ayarlarda sabit 60 65 fps arası alarak bitirdim ama bundan 2 gün önce nasıl olduysa kasayı aldım havaya kaldırdım pc ye görüntü gelmemeye başladı bende garantiye...
İşini her türlü görür düşük ve küçük markları hor görmemek lazım fiyat performans açısından normal
ama tutabiliosan bütçeni james donkeye kadar düşürmen daha mantıklı
Merhabalar öncelikle incehesaptan zamanında süperiorbronze adlı hazır sistem siparişi vermiştim geldi bi problem yok 1ay kadar sonra pc de bi arızalanma gerçekleşti bende direktman garantiye gönderdim fakat nasıl gelir ne zaman gider garanti işlem süresi kaç gündür hiçbir fikrim yok buraya...
Öncelikle merhaba kardeşim monitörünü 1000 tlden sayarsak ki piyasada bu fiyata 144 hz 23.6 inç (kendim kullanıyorum şanssızsın ki zamanında 800 tlydi) bulabilirsin misal olarak
https://www.teknobiyotik.com/lenovo-23-6-d24f-10-1920x1080-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html...
Yukarıdada belirttiğim gibi senin kararındır yazmış olmalıyımki 3600x yerine 3600 seçip 5700xt yerine 5700 i seçip oradan artacak parayla silver 80+ plus bi güç kaynağı alabilirsin
Topladığım bilgisayarın fiyatı monitörsüz hali tam olarak 6376 tl tekabul ediyor.
Monitörü nasıl almak istemediğini bilmediğim için normal monitör alabilicek kadar bir bütçe bıraktım sana ürünlerde sadece fiyat performans odakli bazılar hoşuna gitmeyebilir fakat ne kadar ekran kartı ve işlemciye...
Öncelikle merhaba kardeşimamd ryzen 5 3600x rx 5700xt li sağlam tabi seninde kararındır bi pc topladım (siparişler internet üzerinden kendin verirsen)
https://www.depopark.com/NETCAM-mid-Tower-Powersiz-NC-A106-ATX-PC-Kasasi-Siyah-purn-26811?ref=akakce&v=1.83.6...