Ahtu isimli üyenin son içerikleri

1. A

FreeDOS olan ASUS laptopa Windows 10 kuruyorum fakat sürücü bulunmuyor

W11 denerd w11 denedim yine aynı sorun oluyor nasıl yapabilirim bir bilgin var mı?
  2. A

FreeDOS olan ASUS laptopa Windows 10 kuruyorum fakat sürücü bulunmuyor

ASUS ROG STRIX markalı laptopuma Windows 10 yüklemeye çalışıyorum sürücü bulunamıyor biraz araştırdım ve IRST yükleyip yapılacak deniyor fakat onu yapıyorum yine olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. A

90 bin TL'ye mimarlık ve oyun oynamak için laptop önerisi

hangisini önerirsiniz: https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-rog-strix-g16-g615lr-s5003-ultra-7-255hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070ti-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,954622932.html...
  4. A

Çok teşekkürler. Dediklerinizi aklımda bulunduracağım.
  5. A

işlemci olarak amd mi daha iyi olur intel mi?
  6. A

Şuan beni okulda ve okuldan sonra bir kaç sene götürecek bir şey arıyorum. Okulda kullanacaklarınız ekran katı üzerinden çalışır demişsiniz o zaman ekran kartını 5000 serisi almam daha mantıklı olmaz mı?
  7. A

bölüm de nasıl bir sisteme ihtiyacım olacağını bilmiyorum. Senin bir bilgin varsa bu yeterli mi olur.
  8. A

Mimarlık bölümünde programları kaldıracak, 90 bin TL’ye laptop arıyorum. Önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.
  9. A

40.000TL civarına istatistik bölümü ve az da olsa oyun için laptop önerisi

İstatistik bölümünde uygulamalar ve yazılımlar için ve az da olsa oyun oynamak için 40 bin TL civarına laptop arıyorum. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Geri