Ahzidal isimli üyenin son içerikleri

1. A

4-5 aylık deneyim ile güray aydın hypertrophy yapılır mı ?

Selamlar dostlar, Yaklaşık 4-5 aydır düzenli olarak fitness ile ilgileniyorum. İlk aylarda klasik Full Body ve temel itiş-çekiş hareketleriyle belli bir temel oluşturduğumu düşünüyorum. Artık daha spesifik ve hipertrofi odaklı bir programa geçmek istiyorum.Güray aydın hypertrophy adlı programa...
  2. A

Spora yeni başladım whey protein mi kreatin mi kullanmalıyım ?

Piyasada çok fazla marka var önerebileceğiniz var mı ?
  3. A

Spora yeni başladım whey protein mi kreatin mi kullanmalıyım ?

Spora başlayalı yaklaşık 3 ay oluyor Beslenme düzenimi mümkün mertebe doğal gıdalarla oturtmaya çalışıyorum ancak bir noktada takviye alma ihtiyacı hissediyorum. Bu aşamada whey protein mi yoksa kreatin mi kullanmalıyım? Aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum Boy 185 Kilo 87
  4. A

Aracımı yaptırıp mı satayım yaptırmadan mı satayım?

Aracım uzun yolda motorun yatak sarması sonucu yolda kaldı. Sanayiden parçalarına 110.000 işçilik ile birlikte 150.000 lira fiyat verdiler. Aracımı yaptırıp satarsam yaklaşık 400.000 450.000 arasına satıyorum. Motorsuz haline usta 200.000 lira verebileceğini söyledi . Aracımı yaptırıp mı satayım...
  5. A

40.000 tl ile hazır sistem arıyorum

İyi günler 40.000 tl bütçe ile hazır sistem arıyorum. Bu monitörle birlikte kullanıldığında sorun çıkarmayacak hazır sistem önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler AOC Gaming 24G2ZU 60 cm (23,8 inç) monitör (FHD, HDMI, DisplayPort, USB Hub, FreeSync, 0,5 ms tepki...
  6. A

Pc hocası RTX 4060ti sistem 32.000 lira fiyata alınır mı

40.000 lirayı fazla aşmayacak bir sistem arıyorum tahminimce gelecek sistem bütçemi aşacak yine de teşekkürler
  7. A

40.000 tl bütçe ile hazır sistem arıyorum

İyi günler 40.000 tl bütçe ile hazır sistem arıyorum. Bu monitörle birlikte kullanıldığında sorun çıkarmayacak hazır sistem önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler AOC Gaming 24G2ZU 60 cm (23,8 inç) monitör (FHD, HDMI, DisplayPort, USB Hub, FreeSync, 0,5 ms tepki...
  8. A

Pc hocası RTX 4060ti sistem 32.000 lira fiyata alınır mı

Pc hocası yeni inceleme videosu yayınladı . Bu fiyata bu sistem ekleme yapılıp alınır mı ? Yoksa başka sistem mi önerirsiniz
Geri