Sevindim hocam o zaman ben yan monitörüm IPS olarak kalacak forumlarda, yayın izleyeceğim zaman, bir şeyler araştıracağım zaman ips monitörü kullanayım diyorum. OLED'i sadece filmler ve oyunlar için kullanmayı düşünüyorum. Böylece ömrünü 3-4 seneye yayabilmeyi hedefliyorum. Bakalım. :)
teşekkürler hocam bir şey soracağım monitörün firmware güncellemesini nasıl yaptınız programdan oluyor diyende var usb takıp yapanda mantığı nasıl? ayrıca kaç aydır bu monitörü kullanıyorsunuz
Tabii ki var estağfurullah hocam benim haddime değil kimseye eleştirme demek öyle bişi demedim zaten banada umarım sinirlenmiyorsundur mo27q3'te baktım fiyatına göre çok çok iyi bir seçenek. Ve senin görüşlerini dinliyorum genelde ben okuyorum yani çünkü saygım var bilgine ve okuduklarına başka...
O zaman genelleme yapacağız aldığımız her OLED monitörde günde 6-7 saat hatta ne 6-7 saati hadi 3-4 saat aynı oyunu oynuyorsak ve korumaları umursamıyorsak oled monitörünüz bir gün orası burası yanar gider ki zaten dikkat etmiyorsan OLED işine girmeyeceksin. Sonuç olarak OLED monitörlerin bir...
4k oledler gerçekten muazzam. msi ve asus markalarının 3 modlu monitörleri Türkiye'ye gelip çoğalıp fiyatları oturduğunda bunu satıp 6-7 ay sonra veya belki 1 yıl sonra bu monitörü satıp geçebilirim. Bilemiyorum ne zaman çıkacaklar ne kadar olacaklar ve Türkiye'ye gelecekler ama bekleyip görelim.
Hayırlı olsun hocam bende bu fiyattan değerlendirdim bu monitörü bence çok büyük fırsat. Kendi monitörümüde sattım 40bin lira gibi bir fiyata kadar düştü.
geldikten sonra iletişimde kalalım videodaki ayarları kullanmayı düşünüyorum
ayrıca şimdiden görev çubuğunu ve masaüstü simgelerini yok edin...
İhtiyaçlara göre tabii ki değişir. Sıklıkla hayatı FPS oyunları ile geçen birine bu monitör çok iyi gider.
5080-5090 ve güzel bir işlemcisi olan biri için hem fps hemde hikayede oynarım ben diyen biri 4k 360hz OLED monitörleri beklemesi sanırım daha doğru olur.
65-70i var bu monitörün kafadan tr şartlarında maalesef olede bırak o kadar para vermeyi hala güvenemeyen biri olarak ucuz yoldan samsungla belki şansımı denerim o yani yoksa mini led ips falan beklerim yapcak bişi yok en azından dp 2.1 geçiş veya yeni paneller testleri görmek lazım tepkimeleri...
fps oyunlarından kafamı kaldırmadığım için zaten yüksek hz oled tercih etmek istiyorum :D
pek hikayeli vb bişiler oynamıyorum yani ea fc valorant arada hikayeli oyunlar nadir kafama estikçe boş vakitlerde yani o açıdan 2k olanları tercih etmekteyim.
İleride IPS Ve IPS Mini LED 500-600hz 2K...
türkiye de işler böyle işliyor hocam ne yapalım.. fps oynayan adam mecbur bu modelleri tercih ediyor 4k ile işi yok pek.
1784985719
g60sf ile şans denenebilir götürürse 2-3 yıl çok temiz olur çünkü fiyat olarak en uygunu samsung türkiyeye özel fiyatlandırma ile getiriyor ürünlerini biraz daha...
doğru haklısın bir ünite sorunuydu herhangi bir burn-in yaşamadım doğrudur.
Msi mpg x50 veya şu ikisinden birine şans veririm artık. 20th edition çok pahalı gerçi ona şans veremeyebilirim :D