Aikutto isimli üyenin son içerikleri

1. Aikutto

❌İndirim Bitti! Casio Mw-240-1b2vdf Erkek Kol Saati 678 TL

sebebini bilmiyorum işlem güvenli değil diyip ödeme almadı
  2. Aikutto

🔥İndirim Bosch 46 Parça Cırcır Tornavida Seti - 537 TL

konu hortlamış çökesim geldi ben alana kadar 589 oldu
  3. Aikutto

❌İndirim Bitti! Corsaır M75 Aır Wıreless Ultra-Lightweight Siyah Kablosuz Gaming Mouse 1300tl

Teslim aldım mouse yi bugun ellerin küçükse büyük gelir benim ellerim büyük olduğu için çok sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Daha öncesinde razer kullandığım için bana çok ağır gelmedi açıkçası ama parasına göre baya iyi mouse
  4. Aikutto

Windows Key Tavsiye Site

https://lisansbudur.com ben buradan alıyorum anakart 'a kayıt oluyor
  5. Aikutto

❌İndirim Bitti! Corsaır M75 Aır Wıreless Ultra-Lightweight Siyah Kablosuz Gaming Mouse 1300tl

beyazı aldım yarın şubeden teslim alıcam yarın müsait durumda yorumumu yaparım
  6. Aikutto

[H3 id='Razer+Basilisk+V3+X+HyperSpeed+kullandm+en+son+baya+ard++bu+ondan+hafif+oyunlar+genelde+dualsense+ile+oynuyorum+gezinti+iin+yeterli+bana']Razer Basilisk V3 X HyperSpeed kullandım en son baya ağırdı , bu ondan hafif oyunları genelde dualsense ile oynuyorum gezinti için yeterli bana [/H3]
  7. Aikutto

Rgb olan hala sepette 1600 diyo ama ödeme kısmında eski fiyatına geri dönüyor.(Siyah ) Beyaz model hala 1400TL
  8. Aikutto

Hangi tarayıcı daha iyidir.

Cpu Ne kadar ram kullanacak onu ayarlayabiliyorsun. Temaları farklı oyuncu tarayıcısı 1778312219 PC de bi süre brave kullandım ama daha sonra alışkanlık gx e geri döndüm.
  9. Aikutto

Hangi tarayıcı daha iyidir.

PC 'de Opera gx kullanıyorum ama Android 'e hâkim değilim siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz.
  10. Aikutto

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

çöktü falan derken alamadım sandım ama almışım banada süpriz oldu :D qnb 'den 1 kere 60TL 'lik onay şifresi 2 kere 600 küsürlük şifre geldi allahtan şifreyi girmişim :D
  11. Aikutto

🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

parasına göre iyi iş görüyor en azından , üretim tarihi benim aldıklarımda 12/2018
  12. Aikutto

🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

2 Adet almıştım bugün geldi şuan deneyimliyorum. Ses kalitesine bakınca Hiç küsür 300 TL 'lik bir ürün değilmiş nasıl bu fiyata satılıyor hissiyatı var. Bass beklemeyin o kulaklık bu değil tatlı ama bassı var. Pedleri biraz küçük gelebilir Malzeme kalitesi düşük biraz ama fiyatından dolayı 'da...
Geri