Aim16ghost isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kalecilerin Taktığı Bileklikler

Bu bazı kalecilerin taktığı beyaz bileklikleri ne için taktıklarını bilen var mı?
  2. A

Audio mikrofonum çalışmıyor ve kablo fazla

Tamamda 1 tane delik kapalı 9 kablo olması lazım bende 5 kablo var 4 tane kablom yok
  3. A

Dostum anakartımın üzerinde hiçbir şey yazmıyor nasıl öğrenebilirim
  4. A

Asus cerberus 1050ti
  5. A

Bilgisayarımın mikrofonu çalışmıyor internetten araştırdım ve benim audio kablom 9 tane olması gerekirken bende 5 tane var ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun. Ve aşağıda gördüğünüz görselde de artıda kalan bir kablo var ne işe yaradığını bilmiyorum, lüfen bunun içinde yardımcı olun.
  6. A

Windows Bildirim Modunda

Pro
  7. A

Windows Bildirim Modunda

Peki şimdi ne yapmam lazım? Yeni bir windows mu almam lazım veya pc aldığım mağaza ile iletişimemi geçmeliyim.
  8. A

Windows Bildirim Modunda

.jsjdn
  9. A

Windows Bildirim Modunda

Bilgisayarımı alalı 1-2 ay falan oldu. Bir mağazadan hazır şekilde satın aldım. Sorunsuz bir şekilde devam ediyordu fakat windows etkinleştir yazısı çıkmaya başladı ve internetten çözüm ararken cmd yazıp windows'un orijinal olup olmadığını kontrol ettim ve windows bildirim çubuğunda olduğunu...
  10. A

Ethereum Kazımında hata veriyor

'Bellek oluşumunda veya Dag olusumunda hata oluştu' hatasını alıyorum. Fotoğraf koymayı denedim ama dosya büyük dedi, nasıl yapıcam bilmiyorum
Geri