Aingeal isimli üyenin son içerikleri

1. A

Gigabyte RTX 3060 Vision OC 12G ekran kartına anakart?

dostum önerin için teşekkürler de ben GIGABYTE kullanmayı düşünüyorum ya bu seferkı sıstemde
  2. A

Gigabyte RTX 3060 Vision OC 12G ekran kartına anakart?

Gigabyte RTX 3060 Vision OC 12G bu ekran kartını almayı düşünüyorum da anakart olarak Gigabyte B550m-aorus-elıte bu olur mu
  3. A

PC Win 11 kaldırır mı?

Selam arkadaşlar. Benım pc win 10 pro suan da win 11 yapmak istiyorum sizce kaldırır mı? Özellikleri: Msi RX580 8gb Armor OC , Ryzen 5 1600 , Wraith Max Soğutucu, Anakart: Msi B450 Pro M2, Corsair vengeanche 8x2 3000Mhz Ram, Toshiba OCZ 480 GB TR 200
  4. A

Bilgisayara açılıyor ama ekran gelmıyor

Bilgisayarı arada açtığım zaman açılmıyor. Kasa çalışıyor fakat ekran yok. Başta MSİ anakart ekranı gelıyor fakat devamı gelmıyor. Tekrar kapatıp acınca da win10 un pcyı sıfırla ya da yenıden başlat yazısı geliyor. Çözümü var mıdır acaba
  5. A

Flash bellekle format atma

tamam dostum teşekkürler
  6. A

Flash bellekle format atma

flash belllek ile format atınca driverlar da siliniyor mu siliniyor ise yüklemesi zor mu??
  7. A

Corsair hs 35 ses boğuk gelıyor

merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Corsair Hs 35 aldım ancak kulaklıktan ses boğuk gelıyor oyunlarda sesın nerden geldıgını anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu.
  8. A

Xbox game pass alırsam forza horizon 4 bedavamı??

Teşekkürler hepinize
  9. A

Peki direk forza mi aliyim yoksa game pass mantıklımi ? Birde hangi oyunlsr olduğunu nasıl göruyoruz
  10. A

Selam herkese. Ben Xbox Game Pass almak istiyorum. Alirsam Forza Horizon 4 oynayabilcek miyim acaba? Her ay parasıni ödedikten sonra. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
  11. A

Valorant da fps drop yiyorum

Selam arkadaşlar valorant oynarken kafayi yiyorum. Lutfen yardım edin. Oyunu oynarken 1 mactan sonra drop yemeye başlıyorum. Karsıma adam cıkınca yiyorum ve ölüyorum bu durumda beni kanser edicek. Oyun ilk cıktiği zamanlaeda en yukse ayarlada oynuyordum ve hiçbir sıkıntı çıkmıyordu. Valorantdan...
  12. A

Cyberpunk 2077 kaldırırmı?

Tamam reis eyvallah
  13. A

Gta sarmıyor be artık 1607537795 Ne zman gelcek bir bilgin varmı?
  14. A

Merhaba sizce bu sistem bu oyunu kaldırımı? Sistem özelliklerim:Msi RX580 8gb Armor OC , Ryzen 5 1600 , Wraith Max Soğutucu, Anakart: Msi B450 Pro M2, Corsair vengeanche 8x2 3000Mhz Ram, Toshiba OCZ 480 GB TR 200, Thermaltakrle V200 TG 600W 80+ RGB edition
  15. A

Bilgisayar koltuğu önerisi

Varsa bildiğin link yada ismini yazarmısın reis
Geri