airsword isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Vatanda moza ürünlerinde %15 indirim

Ben kullanıyorum hocam. Tır simulasyonlarında çok da keyif alacağınızı düşünmüyorum çok sert ve kemikli daha spor araba vitesi gibi.
  2. A

bundle dediğin r5 ise hocam onun v2'si yok diye biliyorum çok hakim değilim r5'e eskiden kullandım şu an kenarda duruyor base'ini bir arkadaşa verdim.
  3. A

Load cell pedallara geç hocam imkanın el verdiği en yakın zamanda. iracingde inanılmaz farklılık hissedeceksin.
  4. A

Garantili şekilde aldığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın. Yurtdışından getirmek için evet riskli aletler ve mozanın premium segmentte olmadığını unutmayın sim dünyasında.
  5. A

Arkadaşlar moza ürünleriyle ilgili sorusu olan varsa deneyimlediğim ürünleri yazıyorum cevaplayabilirim. Daha önce Logitech g29, g923 ve kısa süreli Simagic tecrübem oldu. - Moza R5 bundle - GS V2P - CS V2P - CRP2 - HGP Shifter - R12v1 ve R12v2
  6. A

❌İndirim Bitti! MCHOSE G3 Ultra (8K - PAW3395) 1.299 TL Trendyol

Hocam farkını nasıl anlayacağız ben de satın aldım da.
  7. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Teşekkür ederim. Sıfır almanın önemi ne tam olarak OLED yanığı dışında?
  8. A

Düştüğünü gördüğünüz herhangi bir monitör var mıydı hocam 49 inç? Ve fiyatı ne seviyelerdeydi?
  9. A

Monitör çok araştırmadım aslında ancak geniş bir şeye simulasyon için ihtiyacım var bu fiyatlara düşer mi sizce kasım ayında? Bir tık yukarısı da olabilir. Oled'e de ihtiyacım var gece yarışlarında siyah renk çok fark yaratıyor.
  10. A

Tam ihtiyacım olan monitördü 17.5 çok iyi fiyatmış.
  11. A

🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

hocam ben alabilirim eğer iptal etmediyseniz.
  12. A

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

1000/250 var 2000 üstü bir şeyle takas edebilirim.
  13. A

❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 Oyun Faresi 600 tl amazon

Satmayı düşünenler varsa abartı fiyat olmazsa alabilirim arkadaşlar. Özelden yazın.
  14. A

🔥İndirim ITOPYA Okula Dönüş Fırsatları

Mediamarkt'da da 3 al 2 öde kampanyası var Arctis Gamebuds için. 3 kişi toplanıp almak çok daha mantıklı 4700₺ civarına geliyor. Link: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelseries-arctis-gamebuds-gaming-kablosuz-kulak-ici-kulaklik-beyaz-1242710.html
Geri