Aisenesia isimli üyenin son içerikleri

1. A

2 haftalık PC başlamıyor

Sistem yeniden çalışmaz duruma geldi en son pcyi kapattıktan sonra psu yu da kapatmamıştım oysaki 2 gün önce 2202 bios sürümünr güncellemiştim onla alakalı olduğunu düşünmekteyim Her halükarda yarın aldığım yer ile iletişime geçeceğim ve mümkünse servise göndereceğim
  2. A

Çözüldü✓ Yeni bir ekran kartı alacağım ve bunun için sizden yardım istiyorum.İstediğim yardım PSU tavsiyesidir (Ekran kartım:MSI Radeon RX 5700 GAMING X)

Sorunlar sadece orada yazanlar ile sınırlı değil zaten bir 5600 xt kullanıcısı olarak amdnin çok fazla driver sıkıntısı olduğunu söyleyebilirim zaten genellikle whql olmuyor driverları
  3. A

Çözüldü✓ Yeni bir ekran kartı alacağım ve bunun için sizden yardım istiyorum.İstediğim yardım PSU tavsiyesidir (Ekran kartım:MSI Radeon RX 5700 GAMING X)

Dostum işine karışmak istemem ancak söz konusu 5700 olduğunda driver sprunları için araştırmanı öneririm
  4. A

2 haftalık PC başlamıyor

Cmos sıfırlaması yaptık ama
  5. A

2 haftalık PC başlamıyor

Nedense pc çalışıyor ne oldu neden oldu hiçbir fikrim yok sanırım risk almayıp yakın zamanda servise göndereceğim
  6. A

2 haftalık PC başlamıyor

Bios pilini çıkardım 13 dk bekledim geri taktım ve hala çalışmıyor
  7. A

2 haftalık PC başlamıyor

Denemek istiyorum ancak maalesef abim izin vermiyor 2 haftalık pcnin bios pili bitecekse çalışmasa da olur diyor :/
  8. A

2 haftalık PC başlamıyor

Yanıyor
  9. A

2 haftalık PC başlamıyor

Peki ne yapabilirim garantiye göndermekten başka
  10. A

2 haftalık PC başlamıyor

Malesef işe yaramadı normalde de psuyu kapattıktan hemen sonra power tuşuna bastığımda ekran kartının ışığı falan sönmüyordu Ancak dün gece psuyu kapattıktan sonra power tuşuna bastım birden fanlar çalışmaya başladı sonra geri kapandı
  11. A

2 haftalık PC başlamıyor

Arakadaşlar yardım gerekli 2 hafta önce aldığım pc 2 hafta boyunca normal kullanmama rağmen bugün itibariyle çalışmıyor En son dün gece 23.30 da pcyi kapattım psuyu da tuşundan kapattım bu sabah pcyi açmaya çalıştığımda ekran kartının ışığı yandı anakartın aura ışığı yandı power tuşuna...
  12. A

Yardım Thermaltake v200tg aura rgb

evet ben de yeni öğrendim ancak fanları nasıl bağlayacağımı hala bilmiyorum
  13. A

Bilmiyordum anlık olarak araştırıyorum Ve kartın resmine yeniden bakın fanlar argb diye biliyorum kartı detaylıca inceleyin yanlışım olabilir
  14. A

malesef yok bendeki kablo addressable header sizin attığınız rgb header oluyor
  15. A

O kablolar attığım resimdeki thermaltake kartına gidiyor
Geri