selamlar bütçe 30k tablet alıcağım genel anlamda dizi film izlemek ve okul için kullanıcam samsung tab s11 ile ipad m3 11 arasında kaldım ipad da yanında sanırım kalem gelmiyor hangisini almalıyım önerisi olan var mı
merhabalar lian li lancool 207 kasasını aldım anakartım jrgb desteklediğini söylemiştim anasayfasında rgb led şerit veya başka rgb renkleri hub ile kontrol edebilceğim söyleniyor en azından kendi sitelerinde öyle yazıyor Ezdiy 12V Rgb - 5V Argb Adapter - Pwm Hub aldığım hub bu ürün doğru...
3500-3000 tl arası içinde kontrolcüsü olan kasa önerebilir misiniz anakartımda jrgb olduğu için en azından kasada kontrolcü olsun istiyorum sabit renk yanıp değiştirmek için kasa önerirseniz sevinirim
herkese selam 2 yıllık bölüm okuyorum bu yıl son senemdi harçlık avanstan harcama yapıyordum bugün kyk yattı ve harçlık avans tahsilatı yapıldı şimdi ben bu ay harçlık avanstan harcama yapamayacak mıyım mobil uygulamada harçlık avans tanımlı değildir yazıyor
iyi günler geçen gün ekran kartı alıcağımı söylemiştim rx 7600 sapphire pulse modelini aldım pişman değilim fakat lol ve valorantta 90 fps lere kadar düştüm ve sürekli drop yiyorum sürücüleri kurdum işlemci soğutmam da gayet iyi nedeni nedir ne yapmalıyım işlemcim i5 12400f