/Aizen\ isimli üyenin son içerikleri

1. /Aizen\

POCO manipülasyonu✓ (Lütfen tamamını okuyorum)

Genel konunun özeti😅😅
  2. /Aizen\

İlahi hocam😅
  3. /Aizen\

Hocam şimdi 40K'ya telefonu aldığım için burda yanıyorken (üstelik hastayım), 20K fiyatlı HONOR 400 kullanıcısınız aradaki farkı anlamamız gerekiyor...
  4. /Aizen\

Haklısın kesinlikle, böyle agresif fiyata böyle bir şey söyleyince insanın canı sıkılıyor napsın?? 1767803376 Keşke baksaydım bakmadım işte Yarı fiyatı hocam yapmayın Allah aşkına🙏🏻
  5. /Aizen\

Teşekkür ederim hocam açıklamanız için.
  6. /Aizen\

Hocam 40K bastık yazık değil mi Sorabilir miyim hangi telefonu kullanıyorsunuz
  7. /Aizen\

Sen bunu söyleyince aklıma evrim ağacı gif'i geldi
  8. /Aizen\

Hastayım birde yüzümü güldürdün helal olsun😅😅
  9. /Aizen\

Abiler bu hiç normal değil, 40K verdiğim cihaz'ın pil ömrü niye bu kadar hızlı gitmek zorunda. Yazılım da çöp yeni sürüm göründüğü kadar güzel değil
  10. /Aizen\

Bu konu bir teknik sorun değil tam olarak, pişmanlığımı dile getireceğim bir konu olacak. 1: İstanbul Forum AVM Evofone mağazasından POCO F7 Pro aldım. (13 Eylül 2025) 2:Çok güzel manipüle edildim oradaki çalışanlar tarafından. Yok "Bu çok iyi", yok "Onu alma bunu al" Gibi sözcükler kulağa o...
  11. /Aizen\

Öneri Sağlam bir Laptop Önerisi

Hayır sıfır olsun.
  12. /Aizen\

Öneri Sağlam bir Laptop Önerisi

Hocalarım min. 15.000 max. 20.000 bütçem Uygun bir öneriniz varsa yazar mısınız? (Oyun kriterini göz önünde bulundurarak)
  13. /Aizen\

Linux'te Ghostrunner açılmıyor

Flatpak üzerinden indirmiştim Mint kullanıyor(dum). Maalesef değiştirdim dağıtımı hocam Debian/KDE kullanıyorum artık🙃
  14. /Aizen\

Linux'te Ghostrunner açılmıyor

Heroic Games Launcher üzerinden Epic Games' e bağlanıp Ghostrunner indirdim ama oyun açılmıyor. O mübarek elleriyle konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  15. /Aizen\

25-30 K arası Telefon önerisi

Eyvallah hocam tavsiyeler için👍🏻
Geri