az daha çıkabilirsen. 33.5e DDR5 - 9060xt var sonradan 16G ram eklersen uzun süre götürür. Yada Cuma aksamını bekle ince hesapta güzel indirim oluyor...
Ama yinede besler ya 3 kablo ile dönüştürücü çıkıyor yine 1 + 2 daisy chain ile besler. 150 + 150 + 100-110 w çeker toplamda 400 - 420 watt çıkartır güç...
Pardon nitro da yeni kablo standardı vardı. O biraz sıkıntı ya tam emin olamadım beslemesi lazım ama tercihen tek çıkış 600w veren bir psu bakman daha...
Besler sorun olmaz. Bende 9070 xt alacakken araştırmıştım. Tek psu aldığım için Enermax dfx 1200w aldım. ama bu da besler. 2 kablo çıkacak 1 tanesi ilk 8...
Zaten 1 gr yolluyorlardı. İlkinde onu kullandım 1 yıl sonra değiştirdim. Kötü demem çok iyi de demem iş görür. Bana soracaksan sisteme taktıysan 1 yıl...
Gigabyte Aorus alıcaktım bende. Termal jel akma sorunu olabiliyor diyorlardı. Asus TUF aldım. 1 hafta oldu memnunum.
Kişisel olarak sıralamam söyleydi...
Ne konuştuğunu bilmiyorum ki arayıp ben iptal etmek istiyorum diyeceksin ki bunun iade süreci var ki sen hatalı gelen ürünün gitti kullanmadan kapalı kutu...
https://www.tebilon.com/amd-7700x-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-rgb-gigabyte-b650-ddr5-1tb-32gb/
hocam buna da bakabilirsin. Testide var. Ama...
Soruyu yanlıs anladım. Model seçimi gibi düşündün. 9070xt - 5070 ti arası seçimden bahsediyorsan hersey duygusal. Sadece oyun oynamak için aldım ekran...
Hocam aslında 9070xt all test videolarını izledim sonra Nebi Akgünün youtube da 9070xt seçim rehberini izledim. Sonra bir kaç model arasında kaldım. Çok...
Hocam bende 5070 ti ve 9070 xt arasında kalmıştım. 9070 xt aldım dün geldi. Gigabyte Aorus elite düşünüyordumda Jel akma sorunu vs vs deniliyordu riske...
Merhaba,
Raijintek cratos ATX 850W 80+ Gold PSU alacağım ama kaç tane PCI-e çıkışı var. Birkaç kişi çift çıkıs var demiş. 9070 XT 3 X 8 pin çıkışlı kartım...