Aizens isimli üyenin son içerikleri

1. A

Gigabyte DS3H ısı sensör arızası hk.

Anakart değiştirirsem hangi kartı alsam arada kaldım asus tuf b650 mu Msi Gaming plus b850 mi hangisini önerirsiniz?
  2. A

Gigabyte DS3H ısı sensör arızası hk.

Merhaba, bilgisayar alakasız restart oluyor ve oyunlarda droplar oluyordu. Havalar soğuduğu için artık restart olmuyor gibi ama ısınınca tekrar olacaktır. Valorant'ta full drop yiyorum. Diger oyunlarda nadiren 1000 de 1 droplar fazla oluyor gibi tepkileri var sistemin ama nadir. Bu sorun restart...
  3. A

PC TAM VERİM ALMAK İCİN NELER YAPMALİYİM

Yanı çok bir değişiklik hissedemezsin genel olarak. Expo açarsın 6000 e gelir. Dahili ekran kartı disable. undervolt - cpu oc ekran kartı oc çekersin sogutma modele göre onun harici bir sey olmaz ama bunlarda çok bir performans artısı sağlamaz ki zaten parçaların güçleri belli + %5 - %10...
  4. A

Yardım ATK Battle Axe Pro alınır mı??

orta joystick ve tetik tuşları hall effect özellikli. Orta joystick için ölü böyge ayarı var %10 gibi deger döndürüyor.
  5. A

yok he olmasını sevdim. sarjı uzun gidiyor ama genellikle standda durdugu için hep full alıyon zaten ama yazılımı kötü. tam ingilizce bile olmuyor çince kalıyor bir kısmı ama ilk ayardan sonra bir seye gerek görmedim sadece he kısımın ölü bölgesini ayarladım. 1768028893 .
  6. A

Guzel cihaz ben sevdim hatta 2 tane aldım. F710 dan geçtim çokta sey etme beni her cihaz güzel gelirdi bana büyük ihtimalle ama sarj standı da var kablo derdi yok.
  7. A

Monitör standı öneri/linki

Hareket kısıtlanmasından kastım. Monitör kolları aynı yerde. Benim monötörler 32 - 27 yan yana aldığım zaman neredeyse sadece yukarı asa hale geliyorlar. iç kısma dogru belli orandan fazla ayar yapamazsın. 2 Tane olursa yerde müsaitken daha bagımsız altyapı olur. atıyom 27 ana ekran bende 32...
  8. A

yani sahsi fikrim ve ücretleri o yönde :D yerinde müsaitse.
  9. A

27 " curved aoc ve 32" samsung m7 monitör için kullanıyorum. Memnunum ikisi tek olunca hareket kısıtlanıyor belli oranda ve fiyatları alakasız artıyor. 2 tane bundan aldım...
  10. A

Yardım Ekran kart için önemli soru??

İşlemci ve ekran karttı nedir?
  11. A

Bilgisayar Yükseltme Toplama

Hiç bir şeyi yükseltemezsin gibi DDR3 limitlerde 300w kasa vs. Ekran kartını değiştirsen işlemci sorun açacak yada psu kaldırmayacaktır. Nerden başlasan elinde kalır. ikinci el R5 5500 - 5600 işlemcili bundle anakart ram tarzı bir sey bulursan onu al ama kasaya sıgar mı yada psu ne diyecek...
  12. A

35k ya 2. el sistem dizme

Asus Msi full zor. ikinci el olarak (yada i5 12400f civarı ) ryzen 5600 - 5600x ve üst bundle pack gibi anakart işlemci ram ilanlarına bakman lazım 10k - 12 civarına çözülebilir. Ekran kartı olarak 16 - 20 arasına rx 9060 xt ile 26 - 30 k arasına gelir bir geçici 500 gb ssd ve ortalama bi kasa...
  13. A

Öneri Bütçem kalmadığı için bu monitörü düşünüyorum sizce alınır mı

Hocam 2.5 - 3 k fark önemlide kimbilir kaç yıl kullanacaksın. ve monitör atsan atılmıyor satsan satılmıyor. 27" aoc monitörüm var oled e geçsemmi diyom atmak istemiyom gereksiz yere :D
  14. A

2. el toplama için işlemci Ryzen 5 7600 vs Ryzen 5 7500f vs Ryzen 5 5600

İşlemci olarak soruyorsan 7500f ve 7600 am5 - 5600 am4 DDR yapısı değişiyor. alacaksan 7500f yada 7600 al. ikisi arasında tek fark dahili ekran kartı hangisini ucuza buluyorsan al geç. Tabi burda para etkeni var ki önemli detay :D
  15. A

Öneri Bütçem kalmadığı için bu monitörü düşünüyorum sizce alınır mı

Şahsi görüşüm ben monitörde riske girmek istemezdim. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor yıllarca kullanıyon. :D Kendimce sıralamam kullandıgım markalara göre 1. Viewsonic 2. AOC 3. ASUS - MSI - SAMSUNG bunlardan alırım.
Geri