ajensc isimli üyenin son içerikleri

1. A

Evlilik için bütçe 120.000₺ — Buzdolabı / Çamaşır / Bulaşık makinesi tavsiyeleri

2024,te evlilik arefesinde epey araştırıp bunları seçmiştik, 1 yıldan fazladır kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık. https://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/270475-ei-buzdolabi https://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/10120-ms-camasir-makinesi...
  2. A

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

Hangi AYARLARDA*
  3. A

bu ayarlara benzeştirmeye çalıştım çok çirkin bir ses oldu, hiç ses kasılmıyor bu sefer de. Garip, 7-8 sene öncesinin hangi kulaklığını takarsam takayım ses kasabiliyordum şimdi cloud 2-3-wireless, s hepsini denedim eski hissiyat yok. Acaba Windows 11 ile mi ilgili diye düşünüyorum.
  4. A

Hocam bu fxsounddaki ayarları yapıyorum ancak alttaki Hz ayarları sizinkiyle örtüşmüyor o şekilde ayarlanmıyor. Örneğin, ilki 60 küsür Hz sizde ama bende en az 80 küstür çıkıyor. Ve sizde toplam 10 ayar var bende 9 tane çıkıyor. Sizdekini sol alttan karşıya yükleyip atabilir misiniz ben de içe...
  5. A

Vatanda ekran kartlarında sepette %15 indirim

Nitro 9070xtyi çektim, teşekkür ederim. İlk defa güncel Amd kartlardan kullancam alışmıştım nvidiaya da hadi hayırlısı bakalım.
  6. A

Almanyadan 19k ps5 slim cd alınır mı?

Yolcuların yurtdışından kutulu 1 adet elektronik ürün getirme hakkı vardır.
  7. A

Ayrı Anahtarlı İkili Priz Çoklayıcı acil!

Merhaba, mutfağa tezgah üstü dolap arasına trafo aracılığıyla prize bağlanacak şekilde şerit LED bağladım. Akım korumalı ikili priz çoklayıcıyla buzdolabını ve ledi kullanıyorum. Ledin sürekli yanmaması için switchli priz kullanmak istiyorum, yani buzdolabı hep açık ancak LED, switch...
  8. A

🔥İndirim Amazon Prime özel Kingston kc3000 1 tb 2619 Kupon ile kaçırma !!

2tb almıstım 6kya iade olusturup 1 TB olanı aldım. Hoş, 2tb olan da 5500e düşmüş ama gereksiz göründü gözüme iade ettim.
  9. A

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Demek istediğim, hızlı çözüm arıyor en kolay orda bulur hızlıca.
  10. A

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Saf su petrollerde var.
  11. A

🔥İndirim Ahşap Büyük Boy 3 Katlı Duvar Rafı 273 TL

İki tane çektim teşekkür ederim
  12. A

Spigen 45W Akım Korumalı Şarj Adaptörü 429TL

https://app.hb.biz/9URuBZIJAy7k 389₺ şu an.
  13. A

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Onvo, kurulum için bile para istiyor. Ayrıca okuduğum yorumlarda hemen her model için gerek kronik gerek şans eseri sorunlar olduğu söyleniyor. Ve detaylıca incelemedim, buna değeceğini bile düşünmüyorum.
  14. A

DİK SÜPÜRGE ÖNERİSİ F/P

Ben de 10 k bütçe ile Süpürge bakıyordum a101'den 3699₺ ye homend marka aldım 1261di sanırım modeli. Diğerleri ile kıyasladığımda eksi hiçbir özelliği yok gayet memnunum.
  15. A

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

50-55" televizyon bakıyorum bütçe maks 30k tcl onvo hariç hepsi olur. Önerilere de açığım, görürseniz beklerim. Ayrıca cloud 3 ü aldım naysla 2600'e teşekkürler.
Geri