Hocam ben anakart Ram işlemci setini hallettim. Hdd tamam kasa zaten vardı bende Bi tek psu kaldı da aldığım ekran kartında 8+6 pin var buna uygun psuyu...
Orda veriyorlar ama max 2 tane fanila(haki tişört) 2 de iç çamaşırı verirler. Acemi boyunca bunlar yetmeyebilir. Ben yanıma 3 fanila 3 de iç çamaşırı...
Valla kimisi düzgün imei atılırsa patlamaz diyor da ben zamanında mi 11 lite almıştım yd, imei attırıyorum telefonu güncelleyince patlıyor. İmei atarken...
Şu boyun askılıklı cüzdan falan var bence onlardan al. Yanında çok nakit para götürme kimlik ehliyet bir tane banka kartı nakit de 500 alsan yanına yeter...
Yok hocam ağır oyunlarla işim yok zaten 3060 lı sistemim var oyun için evde. Sırf silkroad için toplayacağım bunu sistem gereksinimi çok düşük zaten oyunun...
lol valorant falan rahat kaldırıyo 150 200 fps lerde low ayarlarda youtube da yazınca çıkıyor ben öyle yapmıştım baya inceleme izledim daha kurmadım kasayı...
Hocam tam olarak böyle bir şey arıyorum işte. Eski Bi kasa var elimde aslında eski anakart da var 2-3 tane ama çıkarıp modellerine bakmam lazım ve çalışıyor...
ben tam 4950 liraya sistem topladım işine yarar belki sahibinden param güvende ile aldım aynı şekilde sende toplayabilirsin
ekran kartı: rx 570 ITX küçük...