Vallahi nereden başlayacam bilemiyorum. Hayatımda hiç ne bu kadar laptop araştırdım ne de bu kadar laptop konusu açtım. Ekonomik nedenler malum insan bir...
Paylaştığınız model ile alakalı bilginiz var mı hocam o fiyata rakipsiz midir artısı eksisi nedir, soğutma performansı vs. Markayı ilk defa görüyorum da
4-5 yıllık bir ürün. 3080 de 175W güç çekiyor gpu falan yanarsa cihaz çöp olur. Garantili bir şey bakın derim ben tercih etmezdim şahsen. 4060 veya iyi...
haklilik payiniz yuksek hocam ben sahibindende her urune fiyatindan bagimsiz 5-10 bin tl lik pazarlik yapmak isteyenlere karsi boyle bir fiyat koydum...
4070 laptop gpu sundan saf gucte daha guclu 3080 ikinci el piyasasini incelersen 4060 li giris seviye cihazlarin 35 den basladigini gorursun bu cihazda...
Doğrudur hocam, dediğin gibi ikinci el masaüstü dizecek olsam daha performanslı bir şey çıkar ortaya fakat iş ve seyahatlerden dolayı laptopa dönmem gerekiyor.
hocam dedigim gibi 2021 modele çok para zaten kendin gene kasalı makina dizsen 2.elden 7500f ve rtx 3080 li makina dizersin adamın istedigi rakama
40 bile...
bende laptop piyasasında çok yokum ama mantıken 3000 serisi 2021 in ürünü 5900hx desen gene öyle 2021 ürünü yani 2021 model ürüne 45 bin tl baya fazla...
Valla hocam ben çok anlamıyorum özelliklerine göre piyasasını falan o yüzden konusunu açtım. Sonuçta ticareti yapacağımız arkadaş da forum üyesi hep beraber...
Arkadaşlar selamlar, laptop arayışı içerisindeyim. Bütçem ilk etapta 30k idi sonradan 40k ya kadar yükselttim. Forumdan bir arkadaşımız hazırda satışa...