Değerli düşünceniz için teşekkür ederim, güncel olarak çoğu API hizmeti yurt dışı hizmet veriyor yani tek tek araştırıp türkçe kanalları eklemem gerekiyor...
Valla ben çok üst seviye oyun oynayan biri de değilim ama yani çok da zorlamaya gerek yok 2k diye. Benim 2k olmasını istediğim tek tarafı monitörü 27 inç...
Yok hocam dediğim oyunları denemeye başlayınca 5060'ın 2k için yetmediğini farkedeceksiniz. Ha bana göre hikayeli oyunlar 60 fps'de bile oynanabilyor orası...
Hocam kısaca bahsedeyim, ben iş için seyahat ediyorum ve laptop kullanıyorum devamlı. 3060 lı kasam ve Bi tane ofis laptopum vardı ikisini de satıp bir tane...
Hikayeli oyunlar derken kast ettiğimiz oyunlar cyberpunk, black myth wukong, alan wake 2, gow ragnarok, hellblade 2 gibi oyunlarsa sakın 2k'ya bulaşmayın...
Elinize sağlık, valla telefondan TV izlemek için güzel olmuş baya. Playstore dan saçma sapan sürekli reklam çıkan uygulamaları indirmek yerine bu şekilde...
Ben aldığımdan beridir sorunsuz kullanıyorum. Bataryaları da 3.0A çıkışlı 66w adaptörle şarj ediyorum bir sorun yaşamadım. Genelde standart adaptörlerle...
O ekran kartı ile 4k monitör bile kullanılır. Bende de 5060 laptop var ve aynı zamanda 4k monitörüö de var (gamepower rapid dual 27) özellikle dlss 4 mfg...
Hocam bu söylediğiniz şampuana bakıyorum, amazonda 300 başka yerde 1200, 600 e de var garip bir fiyatlandırma var. Piyasada çakması mevcut mu çok? Direkt...
Ketoral klasiktir egzamada. İyi geliyorsa devam. Ben Viapecia kullanıyorum bana daha etkili lakin fiyatı biraz yüksek en son 650 ye almıştım. Bu arada...