AK47 isimli üyenin son içerikleri

1. AK47

Iss Önerileri Bekliyorum.

Sağolun hocam bakacağım Faks işi iyiymiş makinesini bulursak çekeriz 😂
  2. AK47

Çocukluğumdan beri digitürk var hala batmadıklarına göre bir şeyler yapabiliyorlar demek ki 😂 kaldı ki 30 mbps İnterneti veremeyen sağlayıcı kapatsın gitsin zaten benim alacağım maks hız 30
  3. AK47

Benim anlamadığım millenicom sayfasında 699 TL sabit fiyat yazmış benden 850 çekiyor, ilginç. Muhtemelen digitürke geçeceğim en azından maçlar da var
  4. AK47

Valla bilmiyorum da 30 mbps İnternete de 800 900 lira veresim gelmiyor ne yazık ki.
  5. AK47

Hocam postu okuduysan millenicom kullanıyorum zaten o yüzden değiştireceğim 1789392539 Digitürk kullanan var mı? Şimdi bir paketini gördüm de bein connect ile beraber 35 mbps İnternet 629 TL aylık. Nasıldır İnterneti?
  6. AK47

Gelen önerilere bakacağız, her firavunun bir musası vardır 😂
  7. AK47

Ya türkneti ben İstanbulda kullanıyordum 1000 mbps olarak. 4 sene kadar oldu Düzceye taşınalı buralarda 100 ün üstünü göremedim. Şimdi alacağım maks hız 30 mbps iken gidip 700 800 TL vermek mantıklı gelmiyor bana. Zaten kullanabileceğim hızlar belli.
  8. AK47

Mevcutta millenicom kullanıyordum, en son haziran ayında 670 ödemişim. 2 gündür İnternet yavaştı, fatura da otomatik ödemede olduğu için acaba hesapta para kalmadı da fatura mı ödenmedi bu yüzden mi yavaşladı diye düşünürken hesaba baktığımda son 2 ay 850 TL çekmişler faturayı. Ne bir...
  9. AK47

Siemens Nx12 Download ve Kurulum

Merhaba, belki içinizde bu programı kullanan veya bilen vardır. Güvenilir olarak nereden indirebilirim bilgisi olan var mı?
  10. AK47

Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi

Takipteyim ben de bu fiyatlarda monitör bakıyorum
  11. AK47

İkinci El Parçalar ile Toplama Sistem

Ssd yi 1 tb alcam, diğer parçalarda dediğin fiyatlara hiç yok valla hep 2 3 bin üstünde
  12. AK47

2. El ve Sıfır Parçalar ile Sistem Kuruyorum

Bir benzer proje için çalışıyorum ben de benim bütçe Am4 için uygun yine de mesajım bulunsun takipteyim kolay gelsin
  13. AK47

Kanka r5 5600, arc b580, anakart da b550 olması lazım heralde rebar muhabbeti için. İstanbulda sayılırım sürekli git gel yapıyorum
  14. AK47

Bilgisayar Montaj Hakkı Nedir?

Teslim alınca etiket atın bana da merak ettim
  15. AK47

Ya öyle zaten bugün 3500 e vermiyor, satamayınca bir ay sonra 3500 olur diyor. İlk dediğimde alsa enflasyon yüzünden karda olacak aslında ama daha çok zarar ediyor.
Geri