Ben hepsiburada dan almıştım. Lenovo ile görüştüğümde 3-4 piksele kadar lenovo sorun olarak kabul etmiyormuş. Hepsiburada ya direkt iade talebi oluşturdum değişim istedim satıcı da hb idi. Onaylayıp sıfır gönderdiler tekrar.
Daha önce yapmadığım için az önce birkaç video izleyip yaptım. Ghosting adına bir şey yok benim gördüğüm kadarıyla. Yani bu ekranda kayan ufoların arkasında silüet çıkmıyor.
Selamlar internette pek kullanıcı incelemesi olmadığından arkadaşların önerisiyle bu konuyu açıyorum. İlk defa inceleme tarzı konu açtığımdan eksik veya hatalı bir durum varsa affola. Hoşgeldiniz.
KUTU İÇERİĞİ
Kutu içeriğinde kablo olarak HDMI ve USB type c to type c çıkıyor. Kurulumu...
Hocam iki tarafı type c kablo da çıkıyor işte ben beklemiyordum açıkçası kendim satın alacaktım ama bekleyeyim dedim. Laptop ta type c portum dp 1.4 desteklediğinden direkt type c kablosu ile bağlayıp 200hz alıyorum
Hocam onu ben de anlamadım ne işe yaradığını 😂 menüsü bol bayağı bir ayar var ama kurcalamadım standart hali bile bana kafi boş bir vaktimde menüyü de kurcalayacağım.
Selam herkese monitör bugün elime ulaştı. Öncelikle konu sahibi arkadaşa açtığı konudan ve ayrıca bana vakit ayırıp bilgilendirdiği için teşekkür ederim.
KUTU İÇERİĞİ
Kutu içeriğinde kablo olarak HDMI ve usb type c to c çıkıyor. Kurulumu yaptım ben direkt type c ile 200hz alıyorum...
Konu sahibinin eline sağlık. BenQ iyidir diye biliyorum çocukluğumdan beridir o yüzden uğraşmadım bilinmeyen markaları ucu bucağına araştırmaya zaten arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu ben de bu kervana katıldım.