AK47 isimli üyenin son içerikleri

1. AK47

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

Kaç ay önce bir yerlerde söylemiştim bu wraith e güven olmaz, Şikayetvar da bir ton şikayeti var kullanıcılar teknik destekten memnun değil diye. Bir ara ben de bir şeyler bakmıştım sonrasında baktım e sporculara falan mouse lar klavyeler sponsorluk adı altında. Allah Allah dedim kimmiş bunlar...
  2. AK47

50k bütçede laptop önerileriniz

Çok sağolun hocam yardımınız için. 1 saat kadar önce Premium ile sipariş verdim bugün kapında seçeneği ile. Siparişten sonra indirim bitmiş sanırım güncel fiyat 58 oldu.
  3. AK47

Hocam şimdi iyice araştırdım. Yorumlar çoğunlukla anakart yanma sorununun çözüldüğü yönünde. İç tasarım vs değişmiş. Kimisi lenovo servisi ile görüşmüş, hindistan üretimi olanlarda sorun çıktığını ve onların üretiminin durdurulduğunu vs söylemiş. Yeni modellerde bilinen bir kronik sorunun...
  4. AK47

Bu gece iyice araştırıp birini alacağım. Çok düşününce işin içinden çıkılmıyor.
  5. AK47

Loq modellerinde ki anakart yanma sorunu kafamı çok kurcalıyor. Düzeldi diyen de var düzelmedi diyen de. Aslında düzeltmeye yönelik aksiyonlar alınmış anakart da iyileştirmeler adaptör watt değeri yükselmiş vs. Ama kesin bir açıklama bulamadım. Şu an arkadaşın önerdiği Asus ile sizin önerdiğiniz...
  6. AK47

Gamegaraj neden hocam mesela ekran kartı yine 5060. İşlemci bir üst nesil olduğu için mi?
  7. AK47

Hocam mesela Asus da ekran daha iyi gibi aralarında 6k fark var. 5050 ile 5060 arasında çok fark var mıdır? Önerdiğiniz laptopun rami de daha iyi tabii ki.
  8. AK47

Aynı modelin 5060 lı olanla aralarında ne kadar fark var hiç araştırdınız mı değer mi acaba?
  9. AK47

Vallahi nereden başlayacam bilemiyorum. Hayatımda hiç ne bu kadar laptop araştırdım ne de bu kadar laptop konusu açtım. Ekonomik nedenler malum insan bir şey alırken dibine kadar araştırıyor haklı olarak. Konuya döneyim, bütçem 50k kart ile taksitli almayı düşünüyorum. Çıkmazsak daha iyi ama...
  10. AK47

Asus Rog rtx3080 & ryzen 9 laptop alınır mı?

İhtiyaç olan laptop ama
  11. AK47

Paylaştığınız model ile alakalı bilginiz var mı hocam o fiyata rakipsiz midir artısı eksisi nedir, soğutma performansı vs. Markayı ilk defa görüyorum da
  12. AK47

Doğrudur hocam, dediğin gibi ikinci el masaüstü dizecek olsam daha performanslı bir şey çıkar ortaya fakat iş ve seyahatlerden dolayı laptopa dönmem gerekiyor.
  13. AK47

Doğrudur arkadaş 40 bine bırakabileceğini söyledi ilan fiyatının dışında. Yani mantıklı mıdır olması gereken midir ya da olması gereken nedir bilen arkadaşlar çıkar diye konusunu açtım ben de. Yakın zamanda masaüstü bilgisayarımı sattım tamamen laptopa geçeceğim için o yüzden masaüstünde...
  14. AK47

Valla hocam ben çok anlamıyorum özelliklerine göre piyasasını falan o yüzden konusunu açtım. Sonuçta ticareti yapacağımız arkadaş da forum üyesi hep beraber burada tartışır değerlendiririz
  15. AK47

Arkadaşlar selamlar, laptop arayışı içerisindeyim. Bütçem ilk etapta 30k idi sonradan 40k ya kadar yükselttim. Forumdan bir arkadaşımız hazırda satışa koyduğu ilanını paylaştı ve 40 bine bırakabileceğini söyledi. Kendisinin de izni ile bu konuyu açıyorum. Bu özelliklerde bu fiyata alınır mı...
Geri