aka Heisenberg isimli üyenin son içerikleri

1. aka Heisenberg

Çözüldü✓ Operada indirme çok yavaş

tarayıcı arama çubuğuna şunu yazıp "opera://flags/#enable-parallel-downloading" açılan kısımda enabled değilse enabled yap. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
  2. aka Heisenberg

Yardım Laptop ekranımda parçalı ekran gitmesi sorunu

eyvallah hocam bilgilendirmeler için teşekkürler, bende bu sıralar sıkıntı yok sorun olursa bu yöntemleri denerim.
  3. aka Heisenberg

Yardım Laptop ekranımda parçalı ekran gitmesi sorunu

Buna benzer benim laptopta da oluyor, ekranda pikselleşme kayma tarzı bir görüntü oluşuyor ama çözüm bulamadım malesef, rastgele kendi kendine düzeliyor, bazen ekran tamamen gidiyor o zaman da ekranı kapat aç yapınca düzeliyor, senin dediğin gibi oyunlarda ilginç bir şekilde hiç olmuyo. Gerçi...
  4. aka Heisenberg

Öneri Bir flash oyun arıyorum

Vaay sevindim, iyi oyunlar :)
  5. aka Heisenberg

Öneri Bir flash oyun arıyorum

@fr13ndsx Little Fighter 2 olabilir mi hocam? Değilse bile oynamanı tavsiye ederim, zamanında az oynamadık, efsanedir :cool:
  6. aka Heisenberg

🔥İndirim 90x40 cm XXL - MouePAD 127.90TL - Kaçırılmayacak Fırsat

ben de bunun 70x30 olanını kullanıyodum, yeni klasse'ye geçtim gayet iyi tavsiye ederim, eskiye kıyasla mouse bi tık daha iyi kayıyor.
  7. aka Heisenberg

❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

Önceki kapmanya da kaçmıştı bunda da Samsung telefon muhabbetine alamıyorum, fazladan kodu olan dmden gönderebilirse çok makbule geçer. Eyvallah şimdiden.
  8. aka Heisenberg

❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

Fazladan kodu olup verebilecek olan varsa eyvallah şimiden geçenki kaçmıştı :/ (xiaomi telefona kurulum yapamadım apkyı, bilen varsa dm atabilir mi?)
  9. aka Heisenberg

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Bitmiş alamadık :( fazladan kodu olup da dm'den verebilecek varsa sevinirim, eyvallah şimdiden.
  10. aka Heisenberg

🔥İndirim ŞARJLI/BUZ KONULABİLEN FP MASA FANI 290TL

Sipariş özetinde vergi ücretini aldığı için ekstra ücret çıkmıyor diye anladım ben.
  11. aka Heisenberg

Eyvallah hocam, verdik siparişi bakalım :)
  12. aka Heisenberg

296,72 TL oluyor vergiyle, bunun dışında ekstra vergi falan çıkmaz dimi hocam, siz de bu fiyata mı aldınız yeni hesapla?
  13. aka Heisenberg

Flash bellek takınca PC kapandı yardım

@EpikSemih son durum nedir hocam?
  14. aka Heisenberg

İ7 13700KF, RTX4070TI, 32GB DDR5 RAM sistem yardımı

Vaay tablette klanlar :) hayırlı olsun hocam.
Geri