Akabinde isimli üyenin son içerikleri

1. Akabinde

Casio Ga-700wd-1adr G-Shock Erkek Kol Saati 3015 TL!

Saati gösteriyor
  2. Akabinde

🔥İndirim Tudors Narcotic & Dark Royal 100 Ml Özel Seri 599tl

Narcotic olanı almıştım zamanında meyveli şekerli berbat bir parfümdü tuvalete koymustum oda parfumu olsun dıye
  3. Akabinde

❌İndirim Bitti! Xfly Vendetta Oyuncu Koltuğu 😱1.600₺ Koşşş

Koltuğun üretimi 1.600 TL'den fazladır
  4. Akabinde

Paycell'den Paramı Çekemiyorum Yardım !

Sağda solda önerildi diye indirip içine para yükledim Spotify, YT cashbackleri için vs. Parayı harcicam ıcındekı kımlıgını onayla dıyo. Onaylaya tıklayınca telefonunda NFC yok onaylayamazsın diyor. :D Hepsiburada'dan alışveriş yapıcam ama siteye güvensiz diyor ve yaptırtmıyor. Parayı çekmeye...
  5. Akabinde

Vardiya Değişimi Hk.

birleştireemdiğim için 16 saat kayıp oluşuyor işte :D
  6. Akabinde

Vardiya Değişimi Hk.

Öğlen 12 aksam 8 calısan bırını hesap et. İzinli olduğunda 40 saat işten uzak kalıyor. Ben ise 24 saat. Geri kalan 16 saatim nerede? Bu vardiya değişimlerinde doğal bir şey midir
  7. Akabinde

Vardiya Değişimi Hk.

Ben 00.00 - 08.00 çalışıyorum. İzinli olduğumda sabah işten çıkıp ertesi günün 00.00'ında işe gidiyorum ve izin gününde totalde 40 saat molam oluyor. Şimdi vardiyam değişecek. Arada kafalarına göre 2 haftada bir falan vardiya değişiyorlar. Sabah 8'de işten çıkıcam, o gün izinliyim ama ertesi gün...
  8. Akabinde

6750xt Hayattan Soğuttu

Farklı sürümleri kurmayı dene. AMD'de en son yazılım her zaman en ıyısı olmuyor.
  9. Akabinde

Forza 6 Hangi Surumu Alayim

Sıkılanlara bütün asistleri kapatıp drift adventure modunda online drift yarışları yapmalarınj tavsiye ederim. Gamepad şart tabi, Gerisi boş
  10. Akabinde

Crimson Desert Oynamalı Mıyım?

Açık dünyada yapacak birçok şey olması, keşfedecek yerlerin çokluğu hiçbir zaman hikayeli oyunlarda umurumda olmadı. Her oyunda ana hikayeden yardırır giderim ve hikayeden keyif almaya bakarım. Crimson Desert'ten sizce keyif alabilir miyim?
  11. Akabinde

Epic Gameste Hediye Paraya Nakıt Ekleyıp Oyun Hedıye Edılebılır mı?

Arkadaş evde değil, bilen varsa erkenden bilgi sahibi olmak istedim.
  12. Akabinde

Epic Gameste Hediye Paraya Nakıt Ekleyıp Oyun Hedıye Edılebılır mı?

Arkadaşın Epic hesabında 400 TL bakiye var, bu oyun alınca cashback veriyor ya hediye, o paradan. Bana FC26 yollayacak ama oyun 520 TL. 400 TL'lik hediye bakiyeyi kullansa işte 120 TL de karttan çekse o şekilde oyun bana hediye yollayabiliyor mu? Yoksa illa hediye bakiyeden mi tamamını çekmek...
  13. Akabinde

🔥İndirim Bargello Parfümlerde 2.Üründe %50 İndirim🔥

İstediğim parfüm yok, yazlık bir parfüm lazım işte. Ferah olsun yeter. Kalıcı da olmalı.
  14. Akabinde

🔥İndirim Bargello Parfümlerde 2.Üründe %50 İndirim🔥

Önersene 450 liraya parfüm çok daha iyi
Geri