Akabinde isimli üyenin son içerikleri

1. Akabinde

Rs200 Temiz 2022 Model 140k Verilir mi

Fiyatı bi 20-25 lira kırması lazım çok bu
  2. Akabinde

Diş İmplantı Ücretleri Nedir?

Üniversite hastanesinde kaliteli ithal malzeme kullanıyorlar mıdır ki.
  3. Akabinde

Diş İmplantı Ücretleri Nedir?

Merhabalar, arka alt dişim gidici. Yerine sanırım yaptırabileceğim en sağlıklı şey implant. Yalnız ben öğrenci adamım ve ücretler çok gözümü korkutuyor. Elbette her klinikte fiyatlar aynı olmaz ama, aşağı yukarı bir diş için implant ücretleri her şey dahil aşağı yukarı ne kadardır? Yakın tarihte...
  4. Akabinde

🔥İndirim Puma Sneaker 2200tl

Şirek misin
  5. Akabinde

Vento Neptune Vg07f ARGB 4 Fanlı Kasa 1349tl

Alasım var da kasa değiştirmek çok zahmetli geliyor :( Kablolamayı düzgünce yapabılır mıyım emın degılım.
  6. Akabinde

Telefon Pilini Değiştirmek İçin Nereye Gitmeliyim?

Orijinali telefoncunun kendısı nerden bulacak kı.. 5 yıl once aldım telefonu, yan sanayi bile taksa 5 yıllık orıjınalden daha mı ıyı olur daha mı kotu olur acaba? Telefonu gıdıp batarya degısımı ıcın sehır dısına kargolarsam telefonsuz duramam.
  7. Akabinde

Telefon Pilini Değiştirmek İçin Nereye Gitmeliyim?

Oppo Realme C25 cihazım var. Telefonu alalı 5 yıl oldu. Artık bataryası eskisi kadar uzun gitmiyormuş gibi hissetmeye başladım. Herhangi bir telefoncuya götürsem orijinal batarya takarlar mı, yoksa genelde ellerinde çakmaları mı bulunuyor? Yaşadığım şehirde Realme servisi yok. Servislere mail...
  8. Akabinde

H610m-E Anakarta İşlemci Önerisi

Hocalar boşuna kullanamayacağım kadar guclu ıslemcıler almak yerıne, veyahut ddr4 sısteme bosuna cok masraf yapmak yerıne i5-12400F alıp geçsem, hatta mumkunse 2. el alsam. Bütçemi DDR5 e ileride geçınce harcayacak sekılde saklasam sızce nasıl olur pekı?
  9. Akabinde

Anakartımın kaldıracağından şüpheliyim giriş seviyesi bir anakart
  10. Akabinde

Halihazırda i3-12100F kullanıyorum ve yetmemeye başladı. Bir süre daha DDR4 kullanacağım. İ5 tarafında 12400-13400-14400F işlemcilerine bakıyorum. 13400 saçma bir şekilde 14400'den pahalı olduğu için onu eliyorum. i5-12400F ve i5-14400F arasında 1.700 TL fark var. Oyun için kullanacağım. 14400F...
  11. Akabinde

❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

Dediğim gibi Amazon mağdur etmez.
  12. Akabinde

Muhtemelen yanlışlık var. 1 tane fiyatı çünkü internette 200 TL hep. Hadi indirime girsin 150 TL olsun. 4 tanesini 200 liraya vermezler. Aldıktan sonra muhtemelen kargodan 1 tane çıkar, Amazon'a yazarsınız telafisini yapar. Bir yanlışlık olduğu bariz ortada ama.
  13. Akabinde

Resimde 4x yazıyor ama harbi 1 tane gönderebilirler belli olmaz
Geri