Akabinde isimli üyenin son içerikleri

1. Akabinde

❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

Dediğim gibi Amazon mağdur etmez.
  2. Akabinde

Muhtemelen yanlışlık var. 1 tane fiyatı çünkü internette 200 TL hep. Hadi indirime girsin 150 TL olsun. 4 tanesini 200 liraya vermezler. Aldıktan sonra muhtemelen kargodan 1 tane çıkar, Amazon'a yazarsınız telafisini yapar. Bir yanlışlık olduğu bariz ortada ama.
  3. Akabinde

Resimde 4x yazıyor ama harbi 1 tane gönderebilirler belli olmaz
  4. Akabinde

80 Gündür İnternet Yok

Nick post uyumu
  5. Akabinde

🔥İndirim Letoon Erkek Trekkıng Bot Bağcıklı Nkt07 513 TL

Dün düğüne gittim 9 saat calıstık 2.400 TL yövmiye aldım kardeşım senı fena gondikliyorlar
  6. Akabinde

Thermal Grizzly Hydronaut 26 Gr 1.727 TL

(Bilgisayar dükkanınız varsa)
  7. Akabinde

Ac Black Flag Resynced Kırıldı!

Hypervisörü ben crack olarak gormuyorum. Kullanmıyorum da. Oyun Voices38 tarafından kırılalı 1-2 hafta oldu.
  8. Akabinde

Evet 2 hafta kadar olmuş ama ben daha yeni görüp indirebildim. Forumda konusunu göremediğim için bilmeyenler görsün istedim. Oyun arayan falan vardır belki kendilerine.
  9. Akabinde

Konusunu göremedim, oyun dünyasından bir haber olarak paylaşayım dedim. Korsana karşıyız elbet. Herkese iyi oyunlar.
  10. Akabinde

*Çözüldü* Cs2 R8 Revolver Neden İsabetli Atış Yapmıyor?

Sağ tıkla sıkarsan dağa bayıra gider. Sol tıka basılı tutarak ateş edersen hareket etmiyorken gene bir nebze isabetli gider.
  11. Akabinde

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

Güncelleme yapmadan önce 2 saat araştırma yapıp bildiğim bütün duaları okuyorum (amd)
  12. Akabinde

Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

Önceki skuterim 50-80 cc çevrimli bir skuterdi. Top speed 70. Üstünde fabrika çıkışı anlas mb80 vardı. Yağmur yeni yağmaya başlarken, sağanak yağmurda yaz-kış demeden sürdüm 1 yıl boyunca. Üstelik hayatımda ilk kez 2 tekerlekli bir araç sürmeye başlamıştım. 1 kez kaza yapmadım. Spontiniye de...
  13. Akabinde

Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

Tekirdağ, kuryelik yapmıyorum şahsi kullanım sağa sola gezi işe-okula vs.
Geri