Akabinde isimli üyenin son içerikleri

1. Akabinde

Nays Yerine Uygulama Önerisi

dedıgım cashbackler var mı acaba
  2. Akabinde

Nays Yerine Uygulama Önerisi

Sırf %50 Spotify ve YouTube cashback olayı için kullanıyordum. Bunları sağlayan başka bir uygulama var mıdır? Nays kapanacağı için geçeceğim. Nays gibi aylık 100-200 lira internet alışverişinde cashback de verirse tadından yenmez.
  3. Akabinde

2k 27'' Ips Monitör Önerir Misiniz

Bir yakınım 27'' ve 2K monitör arıyor. IPS panel olmalı. Düzgün markalardan bir şey istiyor. https://www.epey.com/monitor/aoc-q27g42xe.html https://www.epey.com/monitor/gigabyte-gs27qa.html Ben bu 2'sini bulabildim. Sizce hangisi alınır? Veya sizin başka bir öneriniz var mı? Bütçe maksimum 8k...
  4. Akabinde

Banka Hesabı Açmak İçin Şubeye Gitmek Şartmı

SALKŞFNMSQONSOGJQ
  5. Akabinde

🔥İndirim Getir'de Doritos Twist Kırmızı Biberli Sepette Hediye

Artık tadı ne kadar kötüyse :D Bende yok btw
  6. Akabinde

Rks Spontini 110 Alınır mı?

Yazın çalıştıktan sonra scooter alacağım. Bütçem taşı sıksam 80 bin TL. Bu bütçede önerilen başka motor bulamadım. Kuryelik yapmayacağım, okula-işe git-gel yapmak için kullanacağım. Aradığım şey uzun ömürlü olması, parçasının bulunması, sık sık arızalanmaması. ''YouTube'de birçok video gördüm...
  7. Akabinde

Yazın Getir Depoda Kuryelik Yapılır mı?

Maaş yok ki, paket başı ücret veriyorlar. İlçemdeki başka bir Getir Deposuna daha sordum paket başı en iyi seviyeye ulaşırsan 48 TL imiş. Gerçekten çok çok düşük. Bu 48'den vergini, muhasebecisini, bağkurunu da düşmek gerekiyor sanırım.
  8. Akabinde

Yazın Getir Depoda Kuryelik Yapılır mı?

Yazın 2-2.5 aylıgına çalışacak iş arıyorum. Getir büyük deposu eleman arıyormuş. Restoran motoruyla çalıştırıyorlar. Yalnız sizce 2 aylık şey için muhasebeciyle anlaş, şirket aç, vergi levhası cart curt bunlarla uğraşmaya gerek var mı? Bu işi yapmazsam sonum muhtemelen asgari ücrete günde 9-10...
  9. Akabinde

Bargello Parfüm Adet 188 TL

186 liraya alacağın parfümün yarısı da esans olsa bir önemi yok. :)
  10. Akabinde

Bilgisayarı Taramak İçin Anti-Virüs Programı Önerisi

Bilgisayarıma tam tarama yapmak istiyorum ücretsiz bir anti-virüs programı ile. 1 kere yapıp sileceğim açıkçası, ücretsiz hangi programı onerırsınız? En iyisi lazım.
  11. Akabinde

🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

Bırak uğraşma şu hırtla. :D İnsan gibi uyaralım dedik, tribini çekiyoruz çoluk çocuğun. Al bunu da reportla aslan parçası @catsped 🤣🤣
  12. Akabinde

Adamlar kendi sitelerinde bile 179 nl'ye 3311 demişler. 26.000 DPI'ye sahip 3311 sensör yok bile ama her yerde bilgileri karışık vermişler. Her alışveriş sayfasında başlık farklı resimler farklı. Bunun için uyarmaya çalıştım ama aşağılık psikolojin yüzünden ağlamaya başladın. Neyse, havlayan...
  13. Akabinde

Oradaki bilgilerin kaç farklı internet sayfasında hatalı olduğunu 2 tıklama yapsan görürsün de işte, aşağılık psikolojisi.. Haklısın abicim, çok yüklenme kendine olur mu.
  14. Akabinde

Okuma yazma bilmemden geliyor senin bu aşağılık psikolojin nereden geliyor?
  15. Akabinde

nlp değil nl bu 3311 sensör var içinde
Geri