akadir isimli üyenin son içerikleri

1. akadir

Öneri Klavye Önerisi (Red Switch ve Tam Boy)

teşekkür ederim güzel insanlar
  2. akadir

hocam sizce apex pro mu yoksa apex 7 mi 1685969759 hocam teşekkür ederim öncelikle. num pad olsun ve ses açıp kapatabileceğim bi tuş olsun isterim açıkçası. ama bu klavyeyi mutlaka değerlendireceğim.
  3. akadir

hocam teşekkür ederim.
  4. akadir

teşekkür ederim bu önerdiğiniz tkl galiba 1685969000 red harici de olabilir yeter ki sesli olmasın
  5. akadir

bütçe çok mühim değil. aklıma yatanı alıcam. üstünde ses kısma butonu veya tuşu olsun isterim.
  6. akadir

Yanlışlıkla Askerlik erteleme iptali yaptım.

erteleme yapabilir miyim acaba bilginiz var mı
  7. akadir

Yanlışlıkla Askerlik erteleme iptali yaptım.

arkadaşlar yanlışlıkla erteleme iptali başvurusu yaptım bunu geri nasıl çekerim aradım bulamadım. 1ay 4 gün var tecilin bitmesine üniden mezun olalı 2 yıl olacak ertelemek istiyorum ama yanlış okudum erteleme iptaline başvurdum. ne yapmalıyım?
  8. akadir

F/p bir monitör önerebilir misiniz?

evet baktım hatta o ürün eş değeri viewsonic xg2405 ürünü de gördüm ancak bu ıps ekranlarda 1ms olayı bana inandırıcı gelmiyor.
  9. akadir

F/p bir monitör önerebilir misiniz?

Öncelikle ben hem oyun hem de tasarımla uğraşıyorum buna göre bir monitör arıyorum. Bütçem çok yok en fazla 1800 2000 verebilirim. Monitörden mutlaka ergonomi bekliyorum (yükseklik ayarı,pivot vesaire). Önerilerinizi bekliyorum.
Geri