G29 içinde vga girişleri var shifterda vga girişli birbirine uyumlu g29un usb çıkışı var PC’ye takılan. Birde dişi vga olduğu için PC’de vga girişi olsa...
G29 shifter dişi vga olduğu için dönüştürücü bi usb kullanman gerekli ama sağlıklı olur mu tam emin değilim. Direksiyon seti alırken ikinci el almaya çalış...
Hocam psu kablolarını sökmeye gerek yok prize taktığını söksen yeterli. Prizden elektrik almadan önce hepsini tak sonra bios pilini tak ve prize bağla sonra...
Sıfırlama öyle yapılmıyor kapat PC’yi prizden çek psuyu 0 konumuna al sonra bios pilini sök şöyle bi 10 dakika takma sonrasında takıp bilgisayarı çalıştır...
Yok hocam yok dokunmayın taşma yoksa gayet iyi durum occt indirip sıcaklığa bakabilirsin işlemciye orda stress testi yapıp max sıcaklığı görüp internette...
Hocam bu problem olmaz üstüne yayılması gerekli zaten daha iyi iletir ısıyı
1734596563
Birde kullandığın macun mx4 gibi pump out olan bi macun ise nokta...
Hocam bence yazılımsal bi problem onarıma atması şu anlama geliyor pc çöküyor ard arda bunun sonucunda onarıma giriyor mavi ekran için dump dosyası oluyordu...
Katılmıyorum 1660ti var bende böyle bir durum yok bana kalırsa böyle bi karttan uzak durulmalı dışında oluşan oksitlenme ise kartın içindede oluşur zamanla...
Yok hocam yok sende zaten güç kaynağına bağlamıyorsun anakartta taktığın Argb pinlerden 5volt güç veriyor . benim anakart düz rgb destekliyor 4 pin ...