Bu firma sattığı şeylere bile garanti sağlamıyor çinden aldıklarımıza mı sağlayacak ASPODAŞSLKDŞLAKSDŞLAKLŞ rüyasında bile göremez kimse öyle rezalet bir firma.
Hayatımda duyduğum en saçma parça sökümü durduk yere sökmez onu kimse garantiside bozulmuştur. Çünkü küçük bir kağıt oluyoryapışkan garanti kağıdı sökünce...
Direkt özelden itopyaya ilettim skandal bir durum. Onların buna tenezzül edeceğini düşünmem acaba bir dist. sahte ürün getirdi de piyasaya mı dağıttı ama...
sahte olanlarda silikon olmuyor diye biliyorum pc hocası video çekmişti sizinkinde var ve pcbsi mavimsi olan orjinal oluyordu. Sahte olanlar yeşil oluyor...
Öncelikle soğutucuyu çıkarıp kenara koyun sonra m2 ssdnizi sökün maazAllah eliniz kayar ssdye çarpar. Sonrasında braketleri dışarı tarafa bakacak şekilde...
Hocam
işte dediğim gibi |_| bu şekilde kenarları varya bu kenarlardan bastıracaksın ve aşağı doğru inecek baya rahat girecek. Mümkünse yardım alın bir...
Valla ben hep kasanın içinde takıyorum hiç dışında takmadım. Eğer imkanın varsa birinden destek iste. Bir tarafın ortasında parmak basılacak yer var ...