Hocam yok yetişmiyor pompadan çıkan argb kablosu inanılmaz kısa saçma bi şekilde fandan çıkanda çok uzun. Fandan çıkan dişi pompadan çıkan dişiden birde...
Eyvallah hocam çift ram var zaten sökersem Bida uğraşmamak için takmadım sağdan geçirmek daha mantıklı yapıyorum şimdi pompa argbsine bişi bulmak lazım...
Hocam dark x123üm vardı normalde 75 derecelerde tutuyordu bugün test yaptım 90 derece gördü 2.5dkde kapatmak zorunda kaldım 2 fanlı bu arada benimx123 artık...
hocam bende aynı ürünü almayı düşünüyorum da hangi işlemciyi kullanıyorsunuz eski kullandığınız soğutucuya nazaran ne kadarlık bir değişme oldu paylaşabilir...
hocam son durum böyle Braket montajdan vazgeçip vidalı şekilde taktım en oluru bu şekilde oldu. Taktığım açıkta duran kablo aio pump soketine takılır...
Ürün geldi 2 saattir takmaya uğraşıyorum normalde elim yatkındır tüm parçalara ama sıvı soğutmayı ilk defa takıyorum. Şuan vaziyet böyle ama bu kablolar...
20 dolar Steam bakiyesi çok iyiymiş aslında ama hem stoklarla sınırlı diyor yani %100 garantisi yok hem de çok geç veriyorlar diye biliyorum belki 1-2 ayı...