Akadir41 isimli üyenin son içerikleri

1. A

5070ti Marka Model Önersi

inno3d oc beyaz olanını kullanıyorum memnunum.
  2. A

Expo'suz Ram Sorun Olur Mu

hocam ben vatandan tridentz 5 6000mhz cl28 aldım 7800x3d + 5070ti kullanıyorum expo yok xmp var onu açtım geldiğinde bi sıkıntı yok kaç aydır.
  3. A

Mrbeast Peşimi Bırakmıyor

Bu cpu-Z geçenlerde sitesi patlatılıp yerine çaktırmadan virüslü versiyonunu koymuşlardı Banada arkadaşlarımdan geliyor mrbeast diye hocam. Wallpaper enginedede bazı wpler virüslüymüş.
  4. A

🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Hocam bugün parafa başvuru yapsam 350k yapı kredi limitini düşürüp kampanyaya katılma şansım olur mu? bu durumlara hiç aşina değilim.
  5. A

❌İndirim Bitti! Macbook Air M5 16gb 512gb SSD 🔥53.539₺ ( Dip Fiyat + 9taksit )

Gök maviside varmış hocam aynı fiyata. Bende m2 air vardı neden aldırdınız bana bunu ya. Piyasası ne normalde hocam? Çok takip etmiyorum ikinci el 98% pil sağlığı tertemiz nerdeyse kullanılmamış m2 air kaça gider
  6. A

Aynı Paraya RTX 4060ti mi 5060 Mu?

Up
  7. A

7800x3d Gpusunu Devre Dışı Bırakmak

Ben 5070ti ile kullanıyorum kapatıyorum bi sıkıntı olmaz pek etkiside olmaz ama çünkü kullanılmıyor görüntü ekran kartından geliyor.
  8. A

Forza Horizon 6 İçin 8 GB Vram Yetersiz Olabilir!

zaten 8 forza5 içinde yetersizdi çok bayılıyordu 10gb 3080 geçince inanılmaz ferahlamıştım 2k çözünürlükte.
  9. A

R7 7800x3d 5070ti 32 Gb Ddr5 Ram Valo 550 600 Fps Normalmi?

aynı sistem 1000 fps alıyorum 2kda. ama şöyle bir sıkıntı var ms yükselip duruyordu oyunu sildim en son.
  10. A

Mac book neo alınır mı

Alınmaz air m2 çözersin 16gb ramli kendimde kullanıyorum tavsiye ederim.
  11. A

Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

Benim var ben yine tek başıma oynuyorum %99 yapçak bişi yok hocam pek:D lavuklar pek oyun oynayan adamlar değiller.
  12. A

Laptopa soda döktüm.Yardım

Hocam bildiğim kadarıyla normal suyun gazlandırılmış ve mineralli hali soda kuruduktan sonra pek zarar vereceğini sanmıyorum şekerlenme yapmaz yani. Yinede önlem olarak yağsız kontak sprey tavsiye ediliyor böyle durumlarda hep.
  13. A

Çözüldü✓ Boot Ekranini Sildim?

Bildiğim kadarıyla yeni boot oluşturabiliyorsun ben geçen yeni ssdme oluşturdum technopatta var konusu yeni ssd boot oluşturma yazsan çıkar.
  14. A

4K Ips Rog Vs 2K Miniled?

Hocam bence 4kyı 2kya düşürmek biraz rahatsız edicidir ben 27 inç 2k hem ips hem oled kullanıyorum aynı anda tadında hiç bir problem yok.
  15. A

4K Ips Rog Vs 2K Miniled?

20k para veriyor olsam kesinlikle ips almazdım hocam. En azından miniler. Ayrıca sistem özellikleriniz ne?
Geri