Aynen öyle bunlar genelde voltaj dalgalanmasını vsde engelliyor. İçinde regüle edip öyle çıkış veriyor. İçinde elektrik depoluyor elektrik kesildiğinde kayıt alıp güvenli çıkmanı sağlayacak kadar vakit oluyor.
:oops:o.O2 ne diyosun reis ya gidip sipariş edecem şimdi fena yükseldim o ne ya %75 vakitten tasarruf. kaynak bulursanız lütfen iletin şimdiden teşekkürler.
yakın zamanda elinize ulaşacak mı hocam bende alıp almamak arasındayım açıkçası bilemiyorum ya bu üretim işlerinede girmek istiyorum ilgim var elimde baskı aldığım bir iki cihazda var. çok yabancı değilim.
aynen hocam o yabancı kaynaklara baktım ama emin olamadım. bu arada elektrik tüketimi hakkında bilginiz var mı örneğin a1 combo ile bunu karşılaştırsak ne dersiniz. renkli üretim yaparken kaç saat fark olur acaba hiç karşılaştıran bulamadım. şuan düz a1 ve elego ile baskı alıyorum ama renklide...
hocam bu kullandığınız sistem nedir. raspberry vb bir şey ile mi yapıyorsunuz yoksa yazıcıya bir kurulum yapıp ağ üzerinden direkt mi erişiyorsunuz otomasyona bağlamak istiyorum yazıcıyı bilginiz var mı. 1 adet a1 bir tanede elegoo var. teknoloji takımımızın yazıcıları biz yokkende baskıya devam...
Tahmini teslim 1-31 Mart olması kötü kombonun ya bende almayı düşünüyorum açıkçası ama bilemedim. Bu yeni çıkan 4 başlıklı var ön satışta oda tr kaynağa ihtiyaç var acilinden h2c muadili 1/3 fiyata.
Reis ben model önerisi veremem ama 27 inç ana monitörün falan varsa yan monitörü 27 alma sakın en baba 24 inç olsun çünkü dikeyde inanılmaz yoruyor 27 inç 2k bide. Ana monitörüm 27 yan monitörüm 24 şuanda gayet keyifli. İlk başta ikiside 27 idi kutuya koydum kaldırdım birini. Beni yordu baya.
Hocam peki Samsung bizi kandırıyor diye thhye başvursak bir şey çıkma ihtimali var mı dolandırıcılık oluyor bu bildiğin bende özel bir soğutma kullandıklarına dair görmüştüm Samsung sitesinde.