Akadir41 isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Arkadaşıma tam bu şekilde gelmiş.
  2. A

Sıfır Topladığım Bilgisayar Kendiliğinden kapanıyor

Hocam o zaman bu durumda ya işlemci ya anakartta bir problem olabilir. Anakartınız belki işlemciye yeteri gücü sağlayamıyor olabilir. Anakart pinlerini kontrol edin. İşlemcinizi farklı bir PC’de deneyebilir misiniz ? Yada farklı bir işlemciyi sizin PC’de deneyin.
  3. A

hocam bi yerde güç yetmiyor benim PC’deki psu tam sınırdaydı siyah ekrana düşüyordu. Sonra hiç bi bileşen değişmeden kabloların yerini falan değiştirince düzeldi. Ama sizin psu fazlasıyla yeterli diyebilirim.aca ramleri biostan expo veya xmp olarak seçiyor olabilir misiniz ?
  4. A

Hocam psunun kablolarından şüphelendim ben bi tık kapanma anı nasıl siyah ekrana düşüp kalıyor mu? Yoksa tak diye güç mü kesiliyor?
  5. A

Akıllı Tahta Biosa Atıyor ve Sonra Siyah Ekran Veriyor

Hocam oraya tam oturduysa bi sıkıntı olmaması lazım güç ve veri sabit bitişik şekilde duruyor bi yere zarar vermiş olma ihtimaliniz var mı? Yada ikinci bir disk var mıydı boot için?
  6. A

Akıllı Tahta Biosa Atıyor ve Sonra Siyah Ekran Veriyor

Ssdyi görmüyor ya tam takamamışsınız yada farklı bişi var. Sök takla bozulmaz. Ssdye güç kablosunu bağlamamış olabilirsiniz. Yada veri kablosu ikisinden biridir. Görsel varsa bakalım.
  7. A

Rtx 5070ti için işlemci önerisi

fpsler ne alemde hocam ne oynuyorsunuz genel olarak 4k gidiyor mu kart
  8. A

🔥İndirim Crucial pro 64gb ddr5 ram 35 bin tl

Vatandan sonra herkesin gözü yaşlı.
  9. A

Eğer sadece oyunsa son zamanlarda amd iyi seyrediyor 9070xt alınabilir. Ama en ufak ai ile işiniz varsa nvidiadan şaşmayın. Bende 9070xt almıştım ardından iptal ettim 5070ti + 7800x3d kombosu yaptım. 7500f başlangıç için iyi olacaktır ama bütçe varsa 7800x3d tavsiye ediyorum. Ben bir süre idare...
  10. A

7800x3d iyidir hocam bende yeni topladım
  11. A

Bilgisayar Açılmıyor lütfen yardım edin

Hocam tüm kabloların tam oturduğundan emin olunuz hem psu tarafı hemde kabloların takıldığı yerleri tetikleyiniz. Bende 650w corsair psu vardı 3080 400w çektiği için aniden yükselince siyah ekrana düşüyordu. Bi gün kablolarla oynadım kendi kendine düzeldi gpunun kablolardandı tahminimce. Halbuki...
  12. A

Yardım Mini 2 flow sıvı soğutma montajı

Hocam fan aldım 6 tane reverse 3 aşağı 2 yana taksam bi tane fazla kalıyor onun yerine yana sıvı soğutmayı alıp 3 aşağı 3 yukarı takmayı düşündüm ama pompa ömründen yiyormuş dik durması.
  13. A

Yardım Mini 2 flow sıvı soğutma montajı

kasamın durum şuan bu Asian horse nuota fan aldım 6 tame reverse hepsi. Şimdi bu yan taraf max 240mm yani iki fan destekliyor kapakları çıkarsam bile. O yüzden aklıma 3 aşağı 3 yukarı reverse atıp sıvı soğutmayı yana almak geldi. Hatırladığım kadarıyla sağlıksız bir durumdu dik olması ve ömürden...
  14. A

Asianhorse nyota fan değer mi?

Hocam baya iyi ya maşallahı var bende tekli düz bulamadım sırıtırsa reverseucegzoza takıcam test edicem. Sırıtmazsa corsair fanımı takıcam egzoza şuandada öyle zaten.
  15. A

Asianhorse nyota fan değer mi?

Evet hocam çok doğruda bu fanları takınca egzoza corsair fanım var sadece. Oda sırıtır gibi bu aylarda bence çok bozmaz.
Geri