Akane isimli üyenin son içerikleri

1. Akane

Max 30.000 TL Bütçe - World Karta 6 Taksit Hazır Sistem veya Toplama Önerisi

galiba şimdi alamıyacağım zaten 1 ay sonra falan alabiliceğim bakalım şu anlık piyasayı öğreniyorum ne alabilirim diye bakıyorum belki 1 aya düzgün bir indirim sınırlı stok bir şey gelir onu alırım şimdilik teşekkürler
  2. Akane

https://www.hepsiburada.com/xaser-sword-x60-ryzen-7-5700x-32gb-ram-1tb-m-2-nvme-ssd-8gb-rtx5060-sivi-sogutmali-tavsiye-sistem-pm-HBC00008TGWSF Buna ne diyorsunuz? 1780074210...
  3. Akane

bütçeyi 35k civarına çıkarabilirim belki 40 bilemiyorum peşin fiyatına taksit imkanı güzel bir şey o yüzden arttırılabilir biraz, ama hepsiburada üzerindeki sistemler arasından güzeli bulabilmek işkence resmen bulamadım 1780073276 hepsiburada üzerindeki sistemlere bakıyorum adamlar 2060 lı ekran...
  4. Akane

güzel bir fikir bunu düşündüm ama hepsiburada üzerinden sistem bulamadım alabiliceğim hepsi kötü veya fiyatı abartılmış gibi göründü öneri verirseniz süper olur yada ben atayım bakın
  5. Akane

ne yapabilirim peki öneriye ihtiyacım var
  6. Akane

Bu fiyata iyi ama itopyada world karta 6 taksit yada herhangi bir peşin fiyatına taksit imkanı yok o yüzden alamıyorum yoksa çok iyi
  7. Akane

Maksimum 30 bin TL bütçem var, kesinlikle yukarı çıkma şansım yok. Sistemi alırken tek bir kırmızı çizgim var: World karta peşin fiyatına 6 taksit imkanı olması gerekiyor. Ödeme adımında bu taksiti doğrudan vermesi benim için çok önemli. Aslında İtopya'da tam bütçeme uygun şöyle bir sistem...
Geri