https://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-helios-13-nesil-core-i9-13900hx-rtx4080-12gb-32gb-1tbssd-18inc-w11.html
Alınır, bu geceye özel 18 inch versiyonuna inanılmaz indirim gelmiş. Kaçırmayın.
Attığınız modeller gereksiz pahalı, üstüne biraz daha eklediğinizde 4080 modellere çıkabiliyorsunuz. 4070'e katiyen 63k verilmez, MSI'ın KATANA kasaları asla alınmamalı...
Omen 16'daki 4080 maksimum TDP değil, işlemcisi de fazlasıyla kısıtlı. Gözle görülür performans kaybı yaşarsınız diğer modellere nazaran 4080 olan ve kasa kalitesi de tamamen plastikten. Soğutması fena değildir ancak premium hissettirmez...
Evet MSI'ın alt modelleri gerçekten sabıkalı. Bu attığım fena değil ama yine de G SYNC desteği yok panelin biraz falsolu geliyor ondan. Adaptive Sync'den yararlanmak için Optimus modunda kalıp iGPU'ya devretmen gerekiyor Variable Refresh Rate olayını, böyle bir durumda MUX Switch ile yalnızca...
Sorun da burada hocam, internet kaynakları dışında inceleyebilmem mümkün değil zira kaldığım yerde 50k üstünde cihazı teşhir olarak sunamıyor teknoloji marketleri.
Bir süredir araştırıyorum. Seçim yapamadım. Mükemmel bir ürün yok gerçekten, her brandin diğerine göre avantajları ve dezavantajları var. Seçim yapamadığım için sizlerin önerisini de duymak istiyorum. Arada kaldığım 4 cihaz:
1. Msi Gp68 Vector 13.Nesil Core i9 13980HX-RTX4080 12Gb-32Gb-1Tb...
Umarım getirirler ya, PC'den oynayamadığım zamanlarda telefondan oynamak istiyorum ben de. Poco F5 Pro'yu Ark oynama hayaliyle almıştım ama suya düştü. Gidip iPhone'a o kadar para bayılmak istemiyorum.
Poco F5 Pro'da oyun açılmıyor bile. Tıkladığın an 1 saniye görüntü gelip kapanıyor. Ne denesem çözemedim ve büyük hayal kırıklığı oldu benim gibi bir Ark sever için. Bilgisayardan devam artık. Önerim iPhone alman olur şu an android kısmındaki yeni cihazların birçoğunda oyun açılmıyormuş.