Arkadaşlar Kolay gelsin,
Muğla dalamanda yaşıyorum. Geçen ayda yeni daireye taşındım. Binada alt yapı yok diye internet aboneliğini taşıyamadılar ve sorunsuz iptal ettik. Ben başlarda mahallede internet yok sanıyordum. Sonra alt yapı sorgulama yaparken etraftaki bütün binalarda alt yapı...
Zotac GTX 1060 6 gb mini. Değerler genelde 75-80 derece arasında kaldı. kart fanı %70 üzerine çıkarmadı. 80 dereceye ulaştığında bile fan %72 ile çalıştı.
Lazım olur diye ekliyim. Bendeki hataya nvidia nın programları yada driverları sebep oluyormuş. Tahminen de GeForce Experience sebep oluyordu. çünkü bunları kaldırınca sorun düzeldi.
yükledim . bastan unutmusum
1732884691
yüklediğim furmark programında cok ayarlanacak kısımlar yoktu. sadece çözünürlüğü kendi ekranıma göre 1440*900 yaptım
Selamlar arkadaşalr ,
2. el bir 1060 6gb aldım. doğru yapıp yapamadığımdan da emin değilim ama 10 dakikalık bir FURMARK testi yaptım, Görüntüdeki değerler doğru mu ? Yaptığım test doğru mu ?
Selam arkadaşlar ,
Bilgisayarımda görev yöneticisini açınca resimde ki gibi bir sürü RUNDLL32 hatası oluyor ve süreklide çoğalıyor. Belli bi süre sonra pc yi kapatırkende pc RUNDLL32 hatası veriyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
Dostum birden fazla yatırım yolları var. ama iş senin parayı yatırımda tutma sürene bağlı. Ama nacizane tavsiyem ip15 alma. Bu kadar lüxs harcamalara gerek yok. en az 1 yıl tutarım diyoran BES hesabı aç kendine(bi şirketde çalışıyosan İK ya söle onlar açsın) paranı BES fonlarına yatır. 3-5 tane...
tecrübelerimden dolayı Asusa marka olarak krşıyım :D bütün forumlarda da monitörlerini genelde beğenmemişler.
Lenovo legion 27-30 aldım. bu gün geldi.
1722025700
Arkadaşlar lenovo Y27-30 aldım. (5,000 tl)
bende 18,000 tl ye ryzen 5600 lü sistem topladım vatandan kasa ve psu aşağıda. iş görürmü acaba :
https://www.vatanbilgisayar.com/power-boost-pb-p3385b-usb-3-0-mesh-650w-fidex-fan-e-atx-siyah-kasa.html