Merhabalar.
Üst limit 25k bütçe ile sistem toplamak istiyorum 16k ile 3070ti aorus master gpu alacağım kalanı ile b550 tomahawk ve r5 5600 cpu sistem toplamak istiyorum.
Acaba 650w psu yeterli olur mu?
Hocalarım yardımcı olurlarsa sevinirim :)
İleriye dönük düşündüğüm için anakartı yüksek tuttum.
Diğer parçalar nasıldır hocam psu ve kasa üzmez değil mi?
1651866819
3060ti lı sistem toplasam 20k bandını aşıyor hocam fiyatı uygun olduğu için ilgimi çekti
Merhabalar. 17 18 bin lira bütçe ile bilgisayar toplamak veya hazır sistem almak istiyorum. Sitelerde gezerken bir sistem buldum.
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-3060ti/
Acaba bu sistem anakart özelleştirmesi ile alınır mı?
Msi b550m-a pro düşünüyorum anakart için
15000 e denk getirebilirsem eğer amd de alabilirim illa rtx olacak diye bişey yok aslında ama bakalım ileriki duruma göre
Borca girip alacağım zaten :)
Amd kartlar daha uygun amd almak en mantıklısı aslında ama kendimi bildim bileli amd kullandığım için rtx düşünmüştüm biraz bütçe zorlayıp. Eğer dediğiniz gibi 3060 eklersem daha da aşar bütçeyi sanırım en mantıklısı yine amd
Bilmem rtx hayranlığı bilmem amd önyargısı sanırım amd bıkkınlığı...
Teşekkür ederim ama pek amd kart kullanmak istemiyorum o yüzden rtx eklemesi yapmıştım mevcut sisteme.
Konusu burası değil ama uygun fiyatlı rtx sistem önerirseniz daha iyi olur benim için.
Ekipmanlar için 2.500 2000 lira gibi bi para ayırdım. Yani üst sınır 20k. Çok da kötü ekipmanlar almak istemiyorum almışken 1 kere alacağım arkama bakmamak istiyorum o yüzden biraz kasayı da yüksek tuttum