AkcakayaEge isimli üyenin son içerikleri

1. A

3k civarında klavye tavsiyesi

yok ekran olması şart değil f tuşları olması benim için yeterli
  2. A

3k civarında klavye tavsiyesi

[H3 id='Ajazz+AK820+Pro+almay+dnyorum.+Genel+olarak+yorumlar+olumlu+sizce+alnr+m+Bu+fiyat+civarnda+nerebileceiniz+ne+olabilir.-+Kablolu+olmasn']Ajazz AK820 Pro almayı düşünüyorum. Genel olarak yorumlar olumlu sizce alınır mı? Bu fiyat civarında önerebileceğiniz ne olabilir. - Kablolu olmasın[/H3]
  3. A

Bu sistem alınır mı?

Hocam rtx 4070 super fiyatları en düşük 24-25 civarı. 40k ya nasıl düzgün bir sistem toplayabiliriz
  4. A

39K Toplama Sistem Önerisi

Öncelikle iyi forumlar, Max 40k gibi bir bütçem var. Bu sistemden daha pahalı bir fiyata çıkamam. Ayrıca 4070 vs almamı önerirseniz bana ayrı şekilde toplarsanız sevinirim. Kendim baktığımda bir türlü 40k dan aşşağı 4070 toplanmıyor. En fazla 4060ti toplayabildim. Benim kendim ufak tefek...
  5. A

25-30k bandı toplama-hazır sistem

Hazır sistem veya toplama sistem önerisi verirseniz sevinirim. Bütçe 25-30k arası İnternetten ufak tefek batığımda 4060ti-ryzen 5 5600 gibi iyi gibi geldi ama buradakilerinde fikrini almak istedim Yardımcı olursanız sevinirim
  6. A

ASUS X550JX laptop`un soketi

ASUS X550JX laptop`un anakartında bulunan ssd girişi m2 ssd uygun mudur? yoksa sadece sata mı
  7. A

7-9k arası telefon önerisi

bu kadar net olduğunuza göre gerçekten kendini kanıtlamış bir telefon sanırım :D
  8. A

7-9k arası telefon önerisi

11 yaşındaki kardeşime hediye almak istiyorum. Bütçe 9k ya kadar çıkar android fiyat performans olarak önerebiliceğiniz telefon önerirseniz sevinirim
  9. A

Lossless Scaling pubg battlegrounds,csgo gibi fps oyunlarında işe yarar mı?

Yani pubg gibi bir oyun için tavsiye etmiyorsunuz
  10. A

Lossless Scaling pubg battlegrounds,csgo gibi fps oyunlarında işe yarar mı?

Lossless Scaling programını almayı düşünüyorum. Pubg de şuan ortalama 70fps civarı alıyorum ama daha yükseğinide almak istiyorum aktif bir online oyun olduğu için işe yarayıp yaramayacaından emin olamadım Bu konudaki düşünceleriniz nedir? teşekkür ederim
  11. A

Yurtdışı Telefonu Satma

işte o kayıt tarihini hatırlamıyorum bakabiliceğim bir yer varmı anlamında sormuştum
  12. A

Yurtdışı Telefonu Satma

peki ne kadar süre kaldığını nereden öğrenebilirim *# vs gibi bi tuşlama kombinasyonu varmış sanırım
  13. A

vatan bilgisayardan peşin ile taksit arasındaki fiyat farkı nedir?

https://www.gaming.gen.tr/urun/422939/elite-dual4070super-amd-ryzen-7-7800x3d-asus-dual-geforce-rtx-4070-super-evo-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ yani 2dk internetten baktım ve bu sistemi gördü ayrıntılı olarak bakan bir arkadaş daha iyisini bile yapabilir. Bu attığım sistemde...
  14. A

Yurtdışı Telefonu Satma

Öncelikle iyi forumlar Elimde bir adet iphone 11(64gb) telefon var. Ben bu telefonu neredeyse 2 sene önce yurtdışından kimlik pasaportuna kaydettirerek almıştım. Araştırmalarım sonucu 2 sene sonra başkasına satabiliyormuşsun. Ben tam olarak ne kadar zaman olduğunu hatırlamadığım için emin...
  15. A

Outlast 2 tek oturuşta bitirmesem bir şey kaybeder miyim?

Outlast 2 almayı düşünüyorum ancak günde maksimum 1.5-2 saat civarı oynayabilirim oyunun save ini kendimiz alıp devam edebiliyor muyuz? Yoksa bazı oyunlar gibi tek oturuşta bitirmelik oyunlardan mı Teşekkür ederim
Geri