[H3 id='Ajazz+AK820+Pro+almay+dnyorum.+Genel+olarak+yorumlar+olumlu+sizce+alnr+m+Bu+fiyat+civarnda+nerebileceiniz+ne+olabilir.-+Kablolu+olmasn']Ajazz AK820 Pro almayı düşünüyorum. Genel olarak yorumlar olumlu sizce alınır mı? Bu fiyat civarında önerebileceğiniz ne olabilir.
- Kablolu olmasın[/H3]
Öncelikle iyi forumlar,
Max 40k gibi bir bütçem var.
Bu sistemden daha pahalı bir fiyata çıkamam. Ayrıca 4070 vs almamı önerirseniz bana ayrı şekilde toplarsanız sevinirim.
Kendim baktığımda bir türlü 40k dan aşşağı 4070 toplanmıyor. En fazla 4060ti toplayabildim.
Benim kendim ufak tefek...
Hazır sistem veya toplama sistem önerisi verirseniz sevinirim.
Bütçe 25-30k arası
İnternetten ufak tefek batığımda 4060ti-ryzen 5 5600 gibi iyi gibi geldi ama buradakilerinde fikrini almak istedim
Yardımcı olursanız sevinirim
Lossless Scaling programını almayı düşünüyorum.
Pubg de şuan ortalama 70fps civarı alıyorum ama daha yükseğinide almak istiyorum aktif bir online oyun olduğu için işe yarayıp yaramayacaından emin olamadım
Bu konudaki düşünceleriniz nedir?
teşekkür ederim
https://www.gaming.gen.tr/urun/422939/elite-dual4070super-amd-ryzen-7-7800x3d-asus-dual-geforce-rtx-4070-super-evo-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
yani 2dk internetten baktım ve bu sistemi gördü ayrıntılı olarak bakan bir arkadaş daha iyisini bile yapabilir. Bu attığım sistemde...
Öncelikle iyi forumlar
Elimde bir adet iphone 11(64gb) telefon var. Ben bu telefonu neredeyse 2 sene önce yurtdışından kimlik pasaportuna kaydettirerek almıştım.
Araştırmalarım sonucu 2 sene sonra başkasına satabiliyormuşsun. Ben tam olarak ne kadar zaman olduğunu hatırlamadığım için emin...
Outlast 2 almayı düşünüyorum ancak günde maksimum 1.5-2 saat civarı oynayabilirim oyunun save ini kendimiz alıp devam edebiliyor muyuz?
Yoksa bazı oyunlar gibi tek oturuşta bitirmelik oyunlardan mı
Teşekkür ederim