Akheus isimli üyenin son içerikleri

1. Akheus

Nvidia denetim masası

Üzgünüm, elimden geldiği kadar bilgi iletmeye çalıştım, konu hakkında bilgim yoktur.
  2. Akheus

Nvidia denetim masası

Tüm hepsini güncelleyip tekrar dene, aynı durum devam eder ise bir bilene danışmanızı rica edeceğim.
  3. Akheus

Nvidia denetim masası

Sinirinizi ve haklılığınızı anlayabilmekteyim, fakat küfür etmeye değmez, intel işlemci mi kullanıyorsunuz? Eğer ki intel işlemci kullanıyor iseniz google üzerinden "İntel Support" yazarak driver yükleyiciyi indirin, eksik olan grafik sürücülerini yükleyecektir, eski driverları...
  4. Akheus

Nvidia denetim masası

Bağlantı yaptığınız monitöre HDMI ile bağlandığınızdan emin olun, bende 3050 li bir laptop kullanıcısıyım, Display veya Type - C kullandığımda bu sorun ile karşılaşmıştım, HDMI bağladığımda sorun düzelmişti, eğer ki sorun yine düzelmez ise sürücülerinizin tam güncel olduğuna emin olunuz, ona da...
  5. Akheus

Nvidia denetim masası

Harici bir monitöre bağlıyor musunuz?
  6. Akheus

1400TL bütçeyle Klavye önerisi %70

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-g-g413-se-mekanik-oyuncu-si-siyah-turkce-layout-tactile-switch-920-010556-fiyati,223027608.html Bu klavyeyi önerebilirim, kendim SE modelini kullanıyorum Kullandığım model...
  7. Akheus

EKRAN KARTINDA BELİREN LEKE

Ben teşekkür ederim, yardımcı olamasam da fikir sunabilirim.
  8. Akheus

Arkadaşın dediği durum doğru, + Siz yapmasanız bile başka birisi ekran kartına zarar vermiş olabilir, temizlenmesi için sormanızda sordurmanızda fayda var, erken davranarak hortumları kontrol edebilir, damlatıyor ise tamiratına götürebilirsiniz, bu ilerleyen süreçlerde başınızı ağrıtabilir.
  9. Akheus

Merhaba, Ürünü yeni mi aldınız, yoksa kullandığınız bir ürün mü?
  10. Akheus

Sapphire RX9070 XT Pulse Amd 16GB 35700tl hepsiburada

Pek değeceğini düşünmüyorum, bence elinizdeki ile uzun süre idare edebilirsiniz.
  11. Akheus

Nvidia denetim masası

Merhaba, Ekran kartınızın modeli nedir ve DP (Display) kablosu mu kullanıyorsunuz?
Geri