Öncelikle sigara kullanmıyorum. Çay kahve bile içmiyorum. Her gün standart 1 kere fırçalıyorum. Normalde dişlerim bembeyazdı. Ama şuan özellikle alt...
11T pro modellerinde kalıcı IMEI olması için direnç atılması gerekiyor. Ama düz 11T modellerinde direk bilgisayar ile yazılım atılabiliyor. Yani evde doğru...
Derslerde kullanmak için Mayıs gibi iPad 10.nesil almıştım. Yazın hiç kullanmadım şuan tekrar kullanmaya başladım ama pil sağlığının baya kötü olduğunu...
Rdr2 yi tekrar tekrar indirip sildim. Silmenin nedeni bana karışık gelmesi. Açık dünya ve ne yapmam gerektiğine emin olamıyorum paramı kasmaliyim görevlere...
Bir bıçak için en sağlıklı restorasyon ve keskinleştirme yöntemi bileme taşıdır zira bileme taşı hem ıslak kullanılması hem çeliği düzgünce alması nedeniyle...
Dün 110la radara girdim. Ceza mesajı geldi. Sorun parasında değil 1506 TL erken ödeyince 1200 civarı. Ama aileme ceza kağıdı gelirse sorun olur. Kağıt...
Açıkçası ben direk köfteci Yusuf'un suçu olduğunu veya bilerek yaptığını düşünmüyorum. Oran çok düşük ve böyle büyük ve sürekli denetim altındaki firma için...
20 den fazla sorgu panelinden toplam 250.000 kullanıcının ip bilgileri savcılık ile paylaşıldı 🔥
Bu çömezleri internetten silme konusunda yaptığı katkıdan...