Sizinle aynı fikirde değilim, Apple ın yazma hissiyatı samsungla mukayese edilemez bence. Özellikle Samsung yumuşak ucu bir süreden sonra çok rahatsız ediyor kötü bir his bırakıyor. Kalemin incecik olması uzun sürede yoruyor.
Appleda insanların ilk başta zorlanmasinin nedeni telefon gibi not...
Eğer Ege Marmara ve Akdeniz bölgesinde yaşıyorsanız çok uygun fiyata bukalemun bulabilirisniz. Doğada bulunuyor çünkü.
Ben kendim üniversitemin bahçesi bulmuştum aldım iki gün bakmayı denedim ama zahmetli hayvan canlı böcek harici yemiyormuş, hareketli su harici içmiyorumuş. Geri doğaya bıraktım
Normalde Apple eko sistemi kullanan biri değilim ama not tutma konusunda en iyisi apple.
Kalem hissiyatı çok iyi, uygulama desteği çok iyi. Goodnotes kullanıyorum ben
Şiddetle tavsiye ediyorum iki senedir kullanıyorum. Bu sene kardeşime aldırdım o da çok memnun
Witcher 3 indirdim koyu renk geçişlerinde ciddi bir pixelleşme vardı özellikle yenneferla olan ilk bölümde odanın içindeyken oynanmaz halde kötüydü şimdi masa üstü duvar kağıdımda da fark ettim aynı hatayı
Ekran görüntüsü alıp telefondan açtım orda böyle bir sorun yok yani ekranla ilgili bişey...
İade durumu nasıl bilmiyorum ama eğer kolay şekilde iade edilebiliyorsa al önce bir PC ye tak birkaç uygulamayla sağlığına bak. Dediği gibi değilse iade et
Büyük ihtimal size arabanın ön takımını sıfırlatmak istedi hiçbir şey vermeyin elden çok istiyorsa kaza raporu tutun
1770402350
Tehdit etmeye devam ederse gidip şikayetçi olun
Ev de eski bir laptopum var i5, rx530 8gb ram li. Boş boş duruyor. Çok kullanılabilecek durumda değil menteşeleri falan kırık.
Bu laptopla madencilik vb bişey yaparak pasif gelir sağlayabilirmiyim. Çiftlik evi var Güneş panelli kışın kullanmıyoruz elektrik bedava orda.
Geçen hafta annem bana hediye olarak sporthink mağazasından Adidas eşofman ve ceket almış.
Bu gün eşofman büyük geldiği için değişim amacıyla aldığı mağazaya gittim. Mağazada ürünün satılmadığını çalıntı durumda olduğunu söylediler bana hırsız muamelesi yaptılar. Daha sonra kamera kayıtları...
Fc24 oynuyorum. Bilgisayarım 140w 4070, R9 7940H, 16gb Ddr5 tam.
2k da Ayarlar en düşükde olmasına rağmen ince ince takılmalar var oyun akmıyor. Grafikleri bı tık yükseltsem 60fps bile alamıyorum
Yazıyı okudum. Çok ince ince seçilmiş yerlerden vurulmuş. Bu iddiaları alternatif makaleler ile çürütmek çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum, arada bilimde artık kabul edilmeyen eski teoriler bilgiler var.