Cevap gelmez diye konu açtım forumda olay çıktı.
Ben şunu eklemek istiyorum şuan kullandığım mi 11t pro aldığımda yurt dışı olduğunu varsaymazsak iphone 13 le aynı fiyattı. Şuan iPhone 13 hala kullanılabilirken benim telefon bir sürü yerinden arıza veriyor. iPhone un stabilliği bana çekici...
Hayatımda hiç iPhone kullanmadım hep istedim ama ailem iPhone'un popüler kültürün ürünü olduğunu savundu.
Beyaz yaka olarak işe başladım ofiste herkes iPhone kullanıyor. Benim bataryası ölmüş ekranı kırılmış yurtdışı Xiaomi çok sırıtıyor. Birinden bir dosya belge istesem airdropla atıyım diyor...
3 yıldır proglide 5 kullanıyorum çok rahat başlarda çenemin orayı kesiyordum ama şimdi çatır çutur dikkat etmeden oluyorum hiç bişey olmuyor. Oneblade pro aldım geçen daha kolay olur diye rafa attım kullanmıyorum. Proglide gerçekten güzel sadece sakal biraz uzarsa zorluyor
Çoğunlukla koyu renk giyiniyorum. Tişörtlerim daha 3. 4. Yıkamadan üzerleri sanki renkleri atmış gibi beyaz beyaz tüy toz oluyor. Normalde kurutma makinesi olsa sanırım bunlar gidiyormuş ama kurutma makinem yok. Bir arkadaş ikeadaki kedi tüyü toplama filosunu önerdi aldım denedim gerçekten...
Bende direnç kayıtlı mi11t pro kullanıyorum. Açıkçası şunu söylemem lazım deneysel teknolojiler kullanılıyor ve uzun vade iyi sonuç vermiyor . 120w hızlı şarj sağ olsun 2 yıl sonunda batarya fena cortladı, batarya değişimi yapıldı bu seferde şarj flexi gitti onu değiştirdim. Flexin takıldığı...
Telefonum zar zor çalışıyor bu nedenle işlerim aksıyor önümüzdeki ayda bir miktar para gelicek onunla telefon alıcam. Bana 1 aylık telefon kiralıcak bir yer lazım
iPhone almayı düşünüyorum, alışveriş kredisi ile alıcam elimd sabır miktar nakitimde var hemde tek seferde bir telefon parası kadar kredi çıkmıyor bana.
Bir kısmını alışveriş kredisi ile bir kısmını da nakit ile ödeme gibi bir seçenek var mı