Oyun oynamak kısmında Macbook yok ama diğer herşeyde Macbook önde buna sen karar vermelisin. 3060 li laptop sana yetiyor mu. Legionu aldın mı çantanda bir tuğlayla geziceksin yorucu
Yurt dışından sürekli alışveriş yaptığım yerlerden iki tane siparişim iptal oldu. İkiside farklı ve güvenilir firmalar. Kartıma para iadesi ama bir türlü gelmedi. Birinin iadesi 27 Ekim'de yapıldı ve bankaya aktarıldı dendi diğer 25 Ekim'de üzerinden 10 günden fazla zaman geçti hala ücretleri...
Ben iPad kullanıyorum geri kalan herşeyin Android ve Windows eksiklik sadece telefondan çektiğim fotoları tablete atmak istediğimde sorun yaşıyorum onuda WhatsApp üzerinden gönderiyorum
Hangi bölüm okuyorsun, makina mühendisliği falansa veya bölümüne özel bir program kullanman gerekiyorsa Windows laptop zorunlu ama değilse mac alabilirisn
https://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/gamepad-oyun-kolu/?markalar=gulikit
Bu kolu almayı düşünüyorum garantili olması cazip geldi. Bu fiyata alınır mı ne düşünüyorsunuz
Pozitif teknolojide 21k ya geliyor öğrenci indirimi ile.
bir şey izlemek kısmını dışarı atıyorum. Ders çalışırken büyük olması dezavantaj yaratıyor. Küçük olup herşeyi aynı anda görebiliyorsun. Ve fiziksel bir materyal ile çalışınca kitap vb olabildiğince az yer kaplamısini istiyorsun. Ben 10.9...