Akhisarli45 isimli üyenin son içerikleri

1. A

CHEAT ENGINE güvenli midir ve nereden indirilir?

Lucky patcher eskiden iyiyse güncelleme gelince arayüzü karışmış kullanamiyorum
  2. A

🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

18.00 da üç kişi hem bilgisayar hem laptopdan denedim toplam 6 cihazdan hiçbirimiz alamadık saniyesinde bitti. Heveslenmeyin çok
  3. A

Xbox 9. Nesil mi cyclone 2 mi

Yaklaşık ikiside aynı fiyat Amazondan 3000 1000 ile almaya çalışicam hangisi daha iyi olur FIFA tarzı oyunlar oynuyorum
  4. A

Hangi laptopu almalıyım?

Oyun oynamak kısmında Macbook yok ama diğer herşeyde Macbook önde buna sen karar vermelisin. 3060 li laptop sana yetiyor mu. Legionu aldın mı çantanda bir tuğlayla geziceksin yorucu
  5. A

Yurtdışı para iadeleri gelmiyor

Shein ve temu direk ödeme Türkiye için ödeme altyapıları var karttan parayı bile TL olarak çekiyorlar o sebeple onları yurt dışı saymıyorum
  6. A

Yurtdışı para iadeleri gelmiyor

Yurt dışından sürekli alışveriş yaptığım yerlerden iki tane siparişim iptal oldu. İkiside farklı ve güvenilir firmalar. Kartıma para iadesi ama bir türlü gelmedi. Birinin iadesi 27 Ekim'de yapıldı ve bankaya aktarıldı dendi diğer 25 Ekim'de üzerinden 10 günden fazla zaman geçti hala ücretleri...
  7. A

GuliKit KK3 PRO alınır mı

Aaaaa bilmiyodum bunu önerdiğiniz cihaz var 2.5k civarı bütçem var
  8. A

Üniversite öğrencisi için 70klık laptop

Ben iPad kullanıyorum geri kalan herşeyin Android ve Windows eksiklik sadece telefondan çektiğim fotoları tablete atmak istediğimde sorun yaşıyorum onuda WhatsApp üzerinden gönderiyorum
  9. A

Sizce kyk kredisi almalımıyım

Al ya bi anda 3k hiç yoktan bedavadan para geliyormuş gibi oluyor
  10. A

Üniversite öğrencisi için 70klık laptop

Hangi bölüm okuyorsun, makina mühendisliği falansa veya bölümüne özel bir program kullanman gerekiyorsa Windows laptop zorunlu ama değilse mac alabilirisn
  11. A

Dediğiniz model Türkiye'de yok ama, time stickli kk2T modeli var
  12. A

Gulikitten mi bahsediyorsunuz cyclone mu
  13. A

Alternatif cyclone 2 yi önermişler ama fiyatları çok artmış onların
  14. A

https://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/gamepad-oyun-kolu/?markalar=gulikit Bu kolu almayı düşünüyorum garantili olması cazip geldi. Bu fiyata alınır mı ne düşünüyorsunuz
  15. A

Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

Pozitif teknolojide 21k ya geliyor öğrenci indirimi ile. bir şey izlemek kısmını dışarı atıyorum. Ders çalışırken büyük olması dezavantaj yaratıyor. Küçük olup herşeyi aynı anda görebiliyorsun. Ve fiziksel bir materyal ile çalışınca kitap vb olabildiğince az yer kaplamısini istiyorsun. Ben 10.9...
Geri