Herkese selam arkadaşlar halihazırda glorius bi mousepad kullanıyorum durumu kötü şuan yüzeyi falan bozuldu. Speed mousepad bakıyorum. Kodla 1200 TL'ye düşüyor alınır mı sizce nasıldır?
Başka önerisi olan varsa önerilerinize açığım. Kare olacak böyle 90x40 falan sevmiyorum. Teşekkür ediyorum...
Herkese selamlar. Bankalardan ve kartlardan pek anlamıyorum. Bu zamana kadar sadece papara kullandım ve yeni bir Banka kartı almak istiyorum ve hesap açmak istiyorum asla kredi kartı olmayacak. Ne önerirsiniz?
Enpara baktım ama nfc okutuyorum tarandı diyor ancak görüntülü konuşmaya...
Steam kapanırsa asla Türkiye'de şirket olmaz. Zaten şirket olanı bile açmadılar henüz 1-2 ay önce Roblox resmi olarak Türkiye'de şirket açtı ama henüz uygulama açılmadı. Zaten tehlike heryerde var ben bunu anlamıyorum zihniyeti berbat insanlar oldukça bunu durdurmak mümkün değil zihniyeti...
Arkadaşlar herkese selamlar, bu ayın 31inde taahüdüm bitiyor vodafonedan ve en az 500 liralık fatura çıkarıyorlar. Turkcell ve Türk Telekom gibi yerlerde de hat taşıma kampanyası falan var yüksek ihtimal değiştireceğim. Ama şu anda geçersem herhangi bir cayma bedeli öder miyim, 31inde taahhüdüm...
Arkadaşlar selam, 5k bandında bot bakıyorum Adidas Terrexlere bakıyorum. Altta bıraktığım inanılmaz hoşuma gitti ancak 40 numaraya kadar üretilmiş sanırım. Var mıdır rahat böyle bot önerisi kullanan tavsiye eden? Ayrıca bu terrexler karda kışta su geçiriyor mu? Spor tarzı bot kullanmadım daha...