Arkadaşlar selam, 5k bandında bot bakıyorum Adidas Terrexlere bakıyorum. Altta bıraktığım inanılmaz hoşuma gitti ancak 40 numaraya kadar üretilmiş sanırım. Var mıdır rahat böyle bot önerisi kullanan tavsiye eden? Ayrıca bu terrexler karda kışta su geçiriyor mu? Spor tarzı bot kullanmadım daha...
Arkadaşlar fazla indirim sayılır mı ve konusu açıldı mı bilmiyorum ama bu fiyata yok zaten marka m2 ssd. Stoğu yoktu şuan satın alınabiliyor m2 ihtiyacı olan alsın derim zamlanmadan. Dram yok bildiğim kadarıyla...
Arkadaşlar herkese selam dün bilgisayarı formatladım. İlk işim onedrive denilen illeti silmek oldu. Ancak bi garip oldu bilgisayar belgeler one drive klasörüne gidiyor hala bi bulamadım çözümünü. Resimlerde aynı şekil sadece oraya gidiyor
Arkadaşlar herkese selamlar, yeni m2 ssd aldım. Flashı hazırladım ve ssdyi eskisinin yerine taktım. Ancak boot menüsü bir türlü açılmıyor ve biosta windowsun olduğu flash görünmüyor. Daha önce birçok kez format atıp windows kurdum ama burada neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Boot menüsünün tuşuna...