Akif Erdem isimli üyenin son içerikleri

1. Akif Erdem

Wraith Spirit of Aim Mousepad Alınır Mı?

Hocam aktif speed kullanıyorum onun için speed alayım diyordum alıştım çünkü. Sleeve almayı da düşünüyordum aslında bakalım yüzeyine göre
  2. Akif Erdem

Wraith Spirit of Aim Mousepad Alınır Mı?

Herkese selam arkadaşlar halihazırda glorius bi mousepad kullanıyorum durumu kötü şuan yüzeyi falan bozuldu. Speed mousepad bakıyorum. Kodla 1200 TL'ye düşüyor alınır mı sizce nasıldır? Başka önerisi olan varsa önerilerinize açığım. Kare olacak böyle 90x40 falan sevmiyorum. Teşekkür ediyorum...
  3. Akif Erdem

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

Tanımladı ama alırlar geri her türlü :D
  4. Akif Erdem

🔥İndirim Enpara Takımınızın formasını alırken 1.000 TL bizden Kampanyası

Hocam paradan ötürü değilde bu kampanya ayın enparalılarına özel onunda şartları sıkıntılı biraz
  5. Akif Erdem

Banka Kartı Önerisi Lazım

Herkese selamlar. Bankalardan ve kartlardan pek anlamıyorum. Bu zamana kadar sadece papara kullandım ve yeni bir Banka kartı almak istiyorum ve hesap açmak istiyorum asla kredi kartı olmayacak. Ne önerirsiniz? Enpara baktım ama nfc okutuyorum tarandı diyor ancak görüntülü konuşmaya...
  6. Akif Erdem

Yardım Steam kapanmaması için destek

Steam kapanırsa asla Türkiye'de şirket olmaz. Zaten şirket olanı bile açmadılar henüz 1-2 ay önce Roblox resmi olarak Türkiye'de şirket açtı ama henüz uygulama açılmadı. Zaten tehlike heryerde var ben bunu anlamıyorum zihniyeti berbat insanlar oldukça bunu durdurmak mümkün değil zihniyeti...
  7. Akif Erdem

Vodafoneden başka bir operatöre geçiş

Arkadaşlar herkese selamlar, bu ayın 31inde taahüdüm bitiyor vodafonedan ve en az 500 liralık fatura çıkarıyorlar. Turkcell ve Türk Telekom gibi yerlerde de hat taşıma kampanyası falan var yüksek ihtimal değiştireceğim. Ama şu anda geçersem herhangi bir cayma bedeli öder miyim, 31inde taahhüdüm...
  8. Akif Erdem

Su Geçirmeyen Rahat Bot Önerisi

Arkadaşlar selam, 5k bandında bot bakıyorum Adidas Terrexlere bakıyorum. Altta bıraktığım inanılmaz hoşuma gitti ancak 40 numaraya kadar üretilmiş sanırım. Var mıdır rahat böyle bot önerisi kullanan tavsiye eden? Ayrıca bu terrexler karda kışta su geçiriyor mu? Spor tarzı bot kullanmadım daha...
  9. Akif Erdem

🔥🔥ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI 🔥🔥

Asgari 1000 dolar olsa ekmek 30-35 olacak yine bir şey değişmeyecek maalesef.
  10. Akif Erdem

OpenAI, 2029a kadar DRAMlerin %40ını satın aldı!!

Olan bizim gibi kullanıcılara oldu.. Şimdi yenile sistemi ddr5e bakalım :D
  11. Akif Erdem

Yardım Param Güvende ile Alışverişte Dolandırılma Riski Var mı?

Atacağı linke bağlı hocam atarsa atın kontrol edelim ama sıkıntılı bir durum olabilir gibi geldi.
  12. Akif Erdem

Trendyol hazır sistem aldım

İlk mesajları okumadım ama iade edebiliyorsan direkt iade.
  13. Akif Erdem

Masaya vurdum pc dondu

Hdd kullanıyorsan onda sorun olmuş olabilir.. Eski laptopumda aynısını yaşamıştım
  14. Akif Erdem

❌İndirim Bitti! KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Plus G3 3.299TL!

Şu yazıdan ötürü direkt paylaşmıştım düzeltseler bari stok durumunu
  15. Akif Erdem

❌İndirim Bitti! KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Plus G3 3.299TL!

Eskiden stok olmayınca sepete eklenmiyordu şimdi mağazadan teslim ala yönlendiriyor.. Benim hatam kusura bakmayın kontrol etmem gerekirdi.
Geri