akif888v isimli üyenin son içerikleri

1. A

Baso Launcher kurarken cmd açıldı

baso network sitesinden indire tıkladım mediafire dan indirdim ve exeyi kurarken birden cmd açıldı sizce virüslü müdür sitenin url si : https://baso.network/ böyle
  2. A

Orijinal Windows 11'e crack office kurmak garantiyi bozar mı?

o dediğiniz nedir hiçbir fikrim yok 1729432979 ben de öyle düşünüyorum
  3. A

teşekkürler hocam
  4. A

o ne bilmiyorum bir de trendyoldaki office keylerini alsam sorun olur mu yani güvenilir midir ya da virüs filan bulaşabilir mi
  5. A

Arkadaşlar magazadan bir laptop aldım içinde orijinal windows 11 home var çalışan bana office alman gerekli yoksa crack kurarsan garanti bozulur dedi böyle bir şey mümkün mü? Korsan kullanıma teşvik etmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum ?
  6. A

Laptoplarda İşletim sistemi garanti kapsamı dışına çıkar mevzusu doğru mu?

Bence de. Yanıtladığınız için teşekkürler hocam
  7. A

Çok teşekkür ederim . Mağazadan mağazaya değişmez değil mi? Yani aynı marka laptopun her mağazada garanti kuralları aynıdır değil mi
  8. A

Bilmiyorum da eskiden uefi filan ile kuruluyordu zaten ben kurmayacağım bir tanıdığımız kuracak. Peki onun haricinde microsoft ofis veya herhangi bir crackli program/ oyun vb kurmak garantiyi bozar mı?
  9. A

Crackli işletim sistemi için de öyle midir? 1728934023 Ben de öyle düşünüyorum da yine de emin olmak için sordum hocam teşekkürler fakat crack işi bitti derken neyi kastettiniz anlamadım. Tanıdığım birisi bana dedi ki Windows programlarını ben kurarım sıkıntı olmaz
  10. A

Arkadaşlar geçen avm'ye gittim ve herkesin bildiği teknoloji mağazasından ( isim vermek hukuksal sorun olur mu bilmiyorum)beğendiğim laptopu sorarken çalışan bana dedi ki bu pc de windows 11 olduğundan dolayı crackli uygulama kuramazsın bu yüzden microsoft ofis lisansı da alman gerekli. Ona...
Geri