akif_ isimli üyenin son içerikleri

1. A

Android Clash Royale Hesabımın Değeri Ne Kadar Eder?

Almak isteyen olursa bende de vardı oynamıyorum bir süredir özelden yazabilir
  2. A

Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Konuyu niye hortlatıyorsunuz mesela?
  3. A

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

Bitti zaten gerek kalmadı da resimde 8x250 gram 2 paket vardı
  4. A

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

burda kaç gr kahve var anlamadım ben şuan 213 tl alacağım ona göre hızlıca alayım
  5. A

🔥İndirim Migros 15-17 Temmuz Çikolata, Gofret ve Şekerlerde %70 İndirim

Hocam naptın 1000 lira harcattın bize bademli drajelerden tavsiye ederim bölgenizde varsa
  6. A

🔥İndirim 5999 TL Lenovo Tab 128gb 10.1" 4G Lte Tablet + Kılıf

Hocam alanlar sahibindende 20 bine ilanda zaten muhtemelen yanlış ürüne fiyat girdiler ondandı
  7. A

Migros 3 Al, 2si Money Para Olarak İade

Moneyi daha önce kullanmadım sıkıntı çıkar mı yakındaki Migros kapandı uzaktakine gideceğim o yüzden
  8. A

❌İndirim Bitti! Xiaomi Pad 8 - 9.399 TL!

Olabilir pad 2 fiyatına gitti yine kaçırdık her zamanki gibi
  9. A

❌İndirim Bitti! Realme Buds T01 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Siyah 199 TL

ihtiyaç varken bunu kaçırmasak iyiydi gelenlere hayırlı olsun
  10. A

🔥İndirim Bosch 46 Parça Cırcır Tornavida Seti - 490 TL

Size kupon tanımlamıştır Amazon muhtemelen
  11. A

Valor Markalı Ürünlerde 2.si 1 TL Fırsatı

Hocam Bluetoothlu lazım da Bluetoothlu değil o demi
  12. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Yoga TAB 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem - 16800 TL

Ekran yamulmasında ben dikkatli kullandım şuana kadar ama cihaz ince biraz dikkat etmek gerek 2 hafta oldu alalı ekranı beğendim sadece düşük parlaklık işlemciyi çok çalıştırmadan kullanmama rağmen 7-8 saat götürüyor pil yazılımda sorun yaşamadım şu anlık. Küçük telefondan sonra büyük ekran...
  13. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Yoga TAB 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem - 16800 TL

Hepsiburada da 18.7 bin tl iken o kadar düşmüş daha düşmez diye düşünüp bin tl kupon ile 17.7 bine almıştım alan arkadaşlar garanti süresine bakıp lenovo destekden düzelttirsinler satıcının aldığı tarihte başlıyormuş faturayı desteğe gönderip düzelttirebilirsiniz
  14. A

❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

Hocam Bluetooth kulaklıkta ses ciddi manada az geliyor son ses açmama rağmen kısık ses yok gibi bişey zaten bu problemi nasıl çözülür neden kaynaklanıyor
  15. A

❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

2 gün önce 17.7 bine almıştım 800 tl boşa gitmiş gibi oldu
Geri