akif_ isimli üyenin son içerikleri

1. A

İPad Air 5 alınır mı

Hocam dm den bişey sorabilir miyim
  2. A

İPad Air 5 alınır mı

Uzun zamanlı kullanımda güçlü işlemci iyidir gibi geliyor bana
  3. A

İPad Air 5 alınır mı

Ekran değil ön camda çatlak vardı hocam da satılmış ben düşünene kadar tavsiyeniz var mıdır 2. El de olur
  4. A

İPad Air 5 alınır mı

Hangisine dediniz bilmiyorum da ön camında kırık vardı biraz 10k istiyordu wpden konuşurken pili sordum cevap gelmedi o arada ilan satılmış herhalde bende öğrenci olduğumdan almışken sıkıntı çıkmasın diye karamsar davrandım biraz satılmış o arada 1774469720 10k nın üzerine çıkabilirim maks 14-15...
  5. A

İPad Air 5 alınır mı

Bide Orjinal kalemlerin fiyatı bir hayli fazla iPad alıp Orjinal olmayan ucuz kalemlerden alsam iş görür mü
  6. A

İPad Air 5 alınır mı

2. El iPad Air 5 almayı düşünüyorum ön cam kırık kozmetik pek iyi sayılmaz şuan alınır mı başka tavsiyeniz var mı dokunmatik ekranlı bilgisayarlar mantıklı mı
  7. A

Öneri İkinci elden temiz s10 Ultra alınır mı

O fiyatlara sarı siteye göre uygun gibi bende 2. El iPad Air 5 almayı düşünüyorum da nasıl tablet sizce uzun süre götürmesini istiyorum başka tavsiyeniz var mıdır
  8. A

❌İndirim Bitti! Doğazen Diş Beyazlatıcı Macun 1 TL

İptal oldu Trendyol kupon tanımlıyor mu bu durumlarda
  9. A

🔥İndirim Honor CHOICE Earbuds X5 Lite 299 TL

Konuyu kapatsınlar diye yazdıydım
  10. A

🔥İndirim Honor CHOICE Earbuds X5 Lite 299 TL

İndirim bitmiş
  11. A

Amazon 300'e 75TL- 450'e 150TL İndirim

Alınacak tavsiye edilen ürün var mı
  12. A

Iphone se 2020 siyah ekran sorunu

Telefon yere düştü mü yakın zamanda bende de se 2020 var
  13. A

🔥İndirim Vodafone 2025 Kırmızı Fırsat 20 GB Paketi 182₺

Telsiz kullanım ücreti dahil değildir diyor aylık 182 mi gelecek fatura yoksa 200 küsür mü bilgisi olan var mı
  14. A

Sensei ten skatez nasıl bulurum

Normalde altı bu şekilde dot skatez nokta nokta mı oluyor hissiyatı nasıl değiştirir
  15. A

Sensei ten skatez nasıl bulurum

SteelSeries sensei ten mouseun skatezleri en ucuz ve kolay nasıl bulabilirim internette stokta bulamadım
Geri