hocam bu oyun içi bi problemmi battlefield 1 girdim hiç bi problem yok kenar yumuşatma oyunuma etki etmiyodu a plague tale de başta ediyodu ama pencere modunu değiştim düzeldi lol de çözünürlüğü düşürdüm bi şekilde kapandı oda tam kapanmadı gerçi her neyse dediklerinizi yaptım ama hala düzelmedi
gpu rx 6900 xt monitör asus 27 inch 260 hz 2 k herhangi bi oyuna girdiğimde ekranımı bi yere çevirdiğimde veya hareket eden her şey böyle pikselleri bi garipleşiyor durunca düzeliyor aşırı rahatsız edici bi durum yardımcı olun lütfen driverler güncel normal kullanımda sorun olmuyor bozuk bi...
Şimdi sistemim b450 m pro vdh wifi anakart rx 6900 xt saphire gpu r7 5700x cpu ve asıl problemin kaynağı olan xpg 3200 mhz 8 gb ram cl16 ve aynı model 3600 mhz cl18 ram. 3200 lük rami takınca sistemim çalışıyor ama 3600 lüğü tüm slotlara takmama rağmen boot led yanıyor hdd ssd dersenizde...
Öyle yapıcam hocam ya cidden o kadar çalışıp heveslenip güzel bi sistem kuriyim dedim uğraşıyom şimdi bi tek ekran kartım 2. El o biraz tırsıtıyo diğerlerinde garanti var
Şu anda küçük bi yerde yaşıyorum bi tane bilgisayarcı var oda anca 4-5 güne bakabilirim diyor ancak ekran kartının en geç iadesi 2 gün sonra yani pek bi fırsatım yok acil lazım
Merhabalar şu anda sistemde bi arıza var fakat tespit edemiyorum sistemde ekran kartı harici her şey çalışıyor başka ekran kartı ile denediğimizde yine sonuç olarak çalışmadı bilgisayarcı ise anakartta problem var sanırım dedi ama cpu fanları çalışıyor anakarttan güç çekebiliyor demek bu ancak...
Sistem diziyorum anakart seçtim ancak yinede size sormak istiyorum https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/biostar-b550mt-ddr4-4400mhz-am4-matx-anakart/ bu anakart alınır mı ?