RTX 4060 + R5 5600 Sisteme sahibim ve Kernel Power hatası alıyorum.
PSU'm Frisby'nin 600w'luk bir güç kaynağı.
Sorunun PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, mümkün olan en f/p psu'yu önerir misiniz.
(PSU'ya 6 tane fan bağlı + olarak işlemci curve optimizer + auto oc modunda)
Windows kurarken lazım oluyor diye hızlı bir flash bellek almak istiyordum, karşıma bu çıktı.
Yazma hızı 1545MB/s diyor, burada bir hata mı var? Yoksa gerçekten bu hızlara çıkabilir mi?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CY2PWJZG?psc=1&psc=1
Yanlış anlaşılma olmuş kask ikinci el değil sıfır, tanıdık olduğu için indirim yapıyor.
Kask seçimimi indirimle birlikte 6000TL'ye MT Thunder 4 olarak yaptım, kask hakkında bir bilginiz var mıdır?
Rival 5 nasıldır peki, aralarında 3 kat fiyat farkı var şuanda.
1758543771
Özenli ve temiz kullanıcaksan alabilirsin ama düzenli olarak temizlemezsen ve çok uzun süre kullanırsan skatezlerden ve scrolldan yana problem çekebilirsin onun dışında bence gayet iyi bir mouse
Bunları gördüm de çok iş yapıcak bir şeye benzemiyor. Siz kullandınız mı? Kullandıysanız artıları eksileri nelerdir söylerseniz iyi olur.
1758542983
İçini açmak istemezsen scroll'a üfle genellikle sorun toz ve kirden kaynaklı olduğu için çözülüyor. İçini açıp temizleyince uzun süre götürüyor...
Evet mouseu uzun süre aralıksız kullanan biriyseniz hem elinizin sıcaklığından hem de mouseun ledlerinden dolayı ısınan yapışkanlar eriyor. Ben az bir şey yapıştırıcı takviyesi yaptım yıllardır bir sıkıntı çekmiyorum ancak scroll kronik sıkıntılı olduğu için skatez almam lazım