AkifOyunda1545 isimli üyenin son içerikleri

1. AkifOyunda1545

Mavi ekran sonrası ses gitti

Bende senin gibi yaşadım sürücü indir bende düzeldi sürücü kimliği kopyalayıp internette indir ama virüslü olmasın senin Bilgisayarı zarar verebilirsin
  2. AkifOyunda1545

🔥İndirim 💥💥💥McDonalds karne gününe özel bedava 2 tane sıcak çikolata 💥💥💥

Bebekleri öldürmemeliyiz biz namuslu ve iyilik seven insanlarıyız biz McDonald's hamburger yiyelim bebekler ölsün iyi mi yazdıklar olsun bu bir spam değil bilgi uygundur lütfen McDonald's burgerking gibi şeyler yemeyelim İsrail malları kullanmayalım biz gavur oluyoruz
  3. AkifOyunda1545

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

hesabı satmak yasak ya siz neden hesap satıyorsunuz parayı öyle kazanmazsiniz hesabınızın siz girebilirsiniz ya satmak ne Allah'a aşkına
  4. AkifOyunda1545

Çözüldü✓ PC ANİDEN KİTLENİYOR

Kardeşim sen tlauncher Minecraft korsan sürümü kullanma virüs bulaşıyor 1703418995 Diğer korsan sürüm kullanıyorsan geçmiş olsun 1703419013 Bilgisayarın virüs bulaştı
  5. AkifOyunda1545

HyperX FURY ramler sahte çıktı!

Ne yazık oldu
  6. AkifOyunda1545

Hocam ben 10 bin TL falandı ekran kart AMD Radeon 550 kaymak gibi çalışıyor :)
  7. AkifOyunda1545

Valla ben izoly kullanıyorum ve sıkıntı yaşamıyorum hızlı valla
  8. AkifOyunda1545

Bilgisayarım Geldi Yapmam Gerekenler

Vay be hayırlı olsun ben kitap okuma yarışması ben kazandığım zaman iPhone 15 alıp satıp kardeşimin istediği bilgisayar alacağım :)
  9. AkifOyunda1545

Bilgisayarım iyi ama çok yavaş

Hocam Windows 11 geçtiğimde böyleydi Windows 10 temiz kurulum yaptım ama Media kurulum benzer değil USB üzerinde atın boot menüsü girin USB seçin Windows setup kurulum gelicek disk seçin ve yükleyin şimdiden teşekkürler diliyorum başka bir sebepten oluyorsa bana haber verin😊
  10. AkifOyunda1545

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl 130k şuanda satın alıcam yardıma ihtiyacım var ?

Oha bune bu parayı çöpten mi buldun ya ilk kez görüyorum neyse bizde bulamayız zaten
  11. AkifOyunda1545

Evdekiler pcyi bozucak

Aynen ya bunlar görgüsüz p*çi artık onları yüzünden küfür ediyorum ben ya kafayı yiyeceğim
  12. AkifOyunda1545

Windows 10 Güncelledikten Sonra Ortaya Çıkan Sorun

Bence PC format atın ve güncellemeleri kaldırın eğer olmuyorsa başka PC rufusa ISO USB yazdırıp deneyin eğer onda olmuyorsa bilgisayar arıza yapmıştır teşekkürler
  13. AkifOyunda1545

Evdekiler pcyi bozucak

Hem siz hemde ben haksiz değil miyiz ya bıktım ya bıktım siz isterseniz ekranı kilitleyebilen programı kurun ve Uygun bir süre verin böyle olmuyor size kandırıyor bilmediği siteler giriyor bisiler indiriyor valla bu konusunda uyarın. Eğer arkadaşınız böyle davranıyorsa ve bilmediği program virüs...
  14. AkifOyunda1545

Evdekiler pcyi bozucak

Aynı benim en sevmediğim salakda aynı şey yapıyor ve öğrenmiyor 6 buçuk olan kardeşim neden 1. Sınıf gidiyorda ve harf öğreniyor en zoru bile bilgisayarı kapatmayı bilmiyor herlalde çocuk beyinde sıkıntı var size demiyorum kardeşimi diyorum yanlış anlayan varsa valla sevmeyi zorlanıyorum😠😠😠
Geri