Bebekleri öldürmemeliyiz biz namuslu ve iyilik seven insanlarıyız biz McDonald's hamburger yiyelim bebekler ölsün iyi mi yazdıklar olsun bu bir spam değil bilgi uygundur lütfen McDonald's burgerking gibi şeyler yemeyelim İsrail malları kullanmayalım biz gavur oluyoruz
Kardeşim sen tlauncher Minecraft korsan sürümü kullanma virüs bulaşıyor
1703418995
Diğer korsan sürüm kullanıyorsan geçmiş olsun
1703419013
Bilgisayarın virüs bulaştı
Hocam Windows 11 geçtiğimde böyleydi Windows 10 temiz kurulum yaptım ama Media kurulum benzer değil USB üzerinde atın boot menüsü girin USB seçin Windows setup kurulum gelicek disk seçin ve yükleyin şimdiden teşekkürler diliyorum başka bir sebepten oluyorsa bana haber verin😊
Bence PC format atın ve güncellemeleri kaldırın eğer olmuyorsa başka PC rufusa ISO USB yazdırıp deneyin eğer onda olmuyorsa bilgisayar arıza yapmıştır teşekkürler
Hem siz hemde ben haksiz değil miyiz ya bıktım ya bıktım siz isterseniz ekranı kilitleyebilen programı kurun ve Uygun bir süre verin böyle olmuyor size kandırıyor bilmediği siteler giriyor bisiler indiriyor valla bu konusunda uyarın. Eğer arkadaşınız böyle davranıyorsa ve bilmediği program virüs...
Aynı benim en sevmediğim salakda aynı şey yapıyor ve öğrenmiyor 6 buçuk olan kardeşim neden 1. Sınıf gidiyorda ve harf öğreniyor en zoru bile bilgisayarı kapatmayı bilmiyor herlalde çocuk beyinde sıkıntı var size demiyorum kardeşimi diyorum yanlış anlayan varsa valla sevmeyi zorlanıyorum😠😠😠