Korsan spiderman oyunu 10 dk ya bir kapanıyor yeni pc 5600 işlemci 7600 ekran kartı 16 ram var psu msi magd600 aceba psu kablosunda bir sorun var hangi...
cok tesekkur ederim yanitladiginiz icim olucektim stresten🙏🏼🙏🏼 2-3 hafta sonra baslasam iyi,kimisi ertesi gunu basladim yazmis panik ettiler beni zaten...
Msi kasa ile geldi 600w 80+
1726706759
Biosu güncelleme yapamıyorum flash belleği okumuyor pc ama son bios sürümü daha bir yıl olmamaış çok eski değil şuan...
Msı ana kartım var hepsi yüklü sürücülerin vs .net nedir bir bilgim yok ama genel olarak bütün sürücüler güncel gözden kaçırdığım var mı bilmiyorum ama...
Daha alalı bir haftalı olan ütopyadan aldığım hazır sistem bilgisayarda 5600 işlemci AMD radeon rx7 1600 ekran kartı mevcut ddr4 16 RAM var örneğin fortnite...
Merhaba yarın direksiyon sınavım var bizde e sınavdan sonra 2 hafta sonra başladı ama bu 1 ay sonra bile olan var direksiyon sınavı da bu dersler bittikten...
Merhaba arkadaslar,ben bugun e-sinava girdim ve basarili oldum.Sehir disinda uzakta okuyorum ve anca 2-3 hafta sonra buraya geri gelebilicem.Direksiyon...