Merhaba arkadaşlar, 25.000TL'ye aşağıda yazdığım sistemi almayı düşünüyorum. Değer mi değmez mi fikirlerinizi merak ediyorum.
Özellikler ;
Ryzen 5 8400F...
Ben de diyorum ki BENCE GELMEZ yine yeni yürürlüğe giren kargolama ve gümrük kuralları yüzünden diyorum Allah'ım ya. Gramına, kilogramına kadar, alınan...
soru soruyorsunuz cevap veriyorum ne diye münakaşaya giriyorum diyorsunuz. yani bana şunun cevabını vermenizi istiyorum, kartı almanyadan getirtmek daha...
eklemeyi unutmuşum, kasayı DDR5 ekran kartsız alıp kart çıkış tarihlerini bekler. aklımı ben değil sen yemiş gibi duruyosun, fiyatları fazla abartıyosun...
Mart-Nisan gibi 5060-5060Ti-5070 çıkar. o zaman o bütçede DDR5 sistemi toplayıp eğer dediği gibi almanyadan getirebiliyorsa 5060Ti-5070 falan getirir. çokta...
Yorumu 13 kasımda atmışım üzerinden 2 ay geçmiş yılbaşı zamları gelmiş fiyatlar artmış. Attığım yorum ile güncel fiyatların alakası yoktur.
"Nerenizden...
dostlar en son Technopat'ın attığı ARC sistemi gördüm 20.500TL'ye ancak geç kalmıştım. merak ettim de şimdi yılbaşına özel falan o fiyat civarına DDR5...