hocam çok girmedim forma kusura bakma . Anlık olarak kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim . ama özellikle fps oyunları için alıyorsan kesinlikle önermem aşırı büyük bir monitör . he yine oynarmısın oynarsın ama bir yerden sonra göz yoruyor . ama dersen ki assassin's creed...
delta force: hawk ops oyununu indirdim ve giriş yapmapıyorum oyun açılıyor her şey yükleniyor ama en sonda mevcut ağ bağlantısı oyuna girmeni engelliyor hatası alıyorum dns adresimi değiştirdim modemi resetledim ama hala aynı bir çözümü var mıdır ?
İstediğin gibi kullan her şekilde de gecikme gibi bir sorunun olmuyor . https://joltfly.com/mouse-latency-test/ sitesinde denedim her kullanım seçeğini kablolu Bluetooth ve dangıl olarak hepsinde iyi sonuçlar alıyorum .
Kral aldım aktif olarakta kullanıyorum . Monitör güzel ama CS2 gibi oyunlar oynanmıyor fazla büyük olduğundan ve ben bir ısınma sorunu yaşıyorum monitör baya baya ısınıyor benlik bir sorunmu bilmiyorum ama en büyük eksi bana göre ısınma onun dışında güzel monitör. Bide hoparlör olsa tadından yenmez.
https://www.vsynctester.com/testing/mouse.html bu siteden test ettim ama sanırım sitede bir sıkıntı var başka bir mouse ile test ettiğimde bile aynı sonuçları aldım . ama her türlü kullandım bluetooth kablo ve dangılla ama şuana kadar bişi fark etmedim .
şuan fury level kullanıyorum o dediğimiz tırtıklı yer ele kesinlikle batmıyor . rahatsız hissettirmiyor
1719652450
birde bilgin olasun kablosu örgü değir bir tık ince plastik bir kablo
Dediğim gibi şuanlık herşeyi sıfırdan aldım soğutmaya bütçem yetmedi ilerleyen zamanlarda yapacağım .
Kral peki kaliteli hava soğutma olarak ne önerirsin sıvı soğutmaya cooler master ml240l öneriliyor
İnternette gördüğüm kadarıyla işlemciyle gelen soğutucu iş yapmıyor işlemci ısınıyor bir sıvı soğutma lazım kısacası . Aynı şekilde ekran kartının ısınma problemi var . Ama işlemci çözülür şimdi alamazsın sıvı soğutma ama sonraki zamanlarda al muhakkak ekran kartı da çok sorun olmaz . Bende bu...
kanka öyle bir rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum belki basılı tutmalarda ve sert basılı tutmalarda bir tık batar ama normal olarak çok sorun olacağını sanmıyorum . bu gün sipariş verdim artık elime ulaşınca bilgi veririm