Yok ben mağazaya gelip işlemleri hallediyorum şimdi gidiyorum oraya doğru sistem yanımda değil ona göre bi bilgi alıp bidahakine sistemi de yanımda götürücem.
çogu teknik desteğe parça yollarken video kabul etmiyorlar sadece açıklama yazıp yolluyorlar ve iade kısmına gelince sorun var dersen parçaları yolluyorlar...
amd software üzerindeki profil varsayılanda dursun. Yeni aldıysan cihazı olmadı İtopyaya sor, ayrıca bu çektiğin videoların geçerli olması için seri...
Var ama param güvende ile alacağım onlarda 4.5 a inerse alırım diyorum kimsede inmiyor malum komisyon 500 lira
1734870345
Benim konum çok kötü yerde ya...
Bios güncelledim ve dediğiniz işlemleri zaten yaptım. Ekran kartı driveri yüklü değilken bir sıkıntı yok çünkü ekran kartı devrede değil. Ancak driver...
AM4 soket bütün işlemcileri takabilirsin.Bios kaynaklı belki takamayacağın olur onuda BIOS güncelliyerek takabilirsin.Sitesinde işlemcilerin yanında...
Dostum, konu ile ilgili yardımın için çok teşekkür ederim. Cahilce bir soru sorarak kendi 2010 model beynimi aydınlatmak istiyorum :D Yani ben Gigabyte...
Mehmet Yılmaz'ın bu konu ile ilgili makalesinin sonuç kısmını bırakayım ben dostum B450 giriş seviyesi bir anakart ile gayet uygun çalışır. O dediğiniz olay...